Jdi na obsah Jdi na menu
 


NOVÝ OBČANSKÝ ZÁKONÍK

                                                                                               Nový OBČANSKÝ ZÁKONÍK rozšířený o stovky či tisíce nových paragrafů má zřejmě jediný cíl  : Soudit se o každou prkotinu a NASYTIT tisíce právnických krků . 

Je to dílo našich politiků , kteří schvalují zákony na základě tlaku lobistických a jiných zájmových uskupení(mafií) bez ohledu na skutečné zájmy občanů .

Občané nemají chuť trávit dny, měsíce či dokonce roky soudními tahanicemi a spory a vydávat vysoké částky za advokáty . Občané chtějí jasné zákony a jasná pravidla , která nebudou zadávat příčinu vleklých a často nesmyslných soudních sporů .

Pro politiky je občan ten kdo bude platit do posledního haléře , aby mohli politici tyto vybrané peníze od občanů přerozdělit přes své nastrčené firmy , které realizují pro stát předražené zakázky a peníze z těchto předražených zakázek často proudí na zahraniční konta  . Za tyto peníze si zkorumpovaní politici společně s lobisty užívají v zahraničí na svých jachtách v luxusních obydlích a platí svým dětem drahé zahraniční studium , aby se jako právníci vrátili zpět do čech a dál okrádali občany jako advokáti při zastupování v nesmyslných sporech . Vlastně jejich političtí rodiče připravují schvalováním nových tupých zákonů půdu pro soudní tahanice a svým dětem (kteří za nakradené peníze vystudovali v zahraničí) zajišťují práci .