Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chotes - Chotesáci -POLICIE

Úklid ulic patří mezi nezbytné činnosti , bez kterých by to v ulicích i díky nepořádnosti některých obyvatel vypadalo jako na smetišti . Sekání trávy patří také mezi nezbytné činnosti , ale ty hlučné a smradlavé "motostroje" , které Chotes používá , to je otřes . Takový benzínový foukač vydá stejný hluk jako malé motorové letadlo ,a navíc celá ulice zapáchá zplodinami z výfuku tohoto benzínového foukače . Je také diskutabilní zda foukáním v suchém počasí nedochází k víření pouličního prachu . Naštěstí tyto hlučné a zapáchavé činnosti neprobíhají v ulicích denně , takže se to dá se zavřenými okny vydržet . 

 

Policie 

V poslední době není policii téměř vidět . Snad je to tím , že jich je málo , nebo se prostě , sprostě flákají . A přitom by mohli i policisté , když je tato práce nebaví pracovat na stavbách nebo při úklidu města , protože firmy nemůžou najít dostatek pracovitých lidí . Na silnicích je méně bezpečno a to zvláště v odpoledních a podvečerních hodinách kdy určitá skupina lidí ví , že policisté sledují na služebně večerníček a tak tohoto času a stavu zneužívají , nedodržují nejvyšší povolenou rychlost ve městě i mimo město a ohrožují ostatní účastníky silničního provozu . Jako téměř každý den jeden týpek ve směru na Nová Role a zpět v tmavě modré Škoda Octavia Combi zřejmě TDI bez filtru pevných částic , s telefonem u ucha a kdoví jestli má řidičské oprávnění  (kurýr , dealer?) , který to mastí už od Chodova něco přes 100 km/h , ve městě cca. 70 , často nedává blinkry a takových je ve městě víc . Obchod s trávou v ulicích jen kvete ... Někdy to vypadá , že policie určité lidi kryje ...

PČR si sice občas udělá poklidnou projížďku městem , občas i zahouká majákem , ale takovou policii asi nikdo nepotřebuje , která není tam kde by měla být . Klucí by měli odevzdat uniformy jít pracovat rukama třeba do kamenolomu  .