Jdi na obsah Jdi na menu

Zahradní slavnost - informace pro rodiče

21. 5. 2015

ZAHRADNÍ SLAVNOST

Vážení rodiče, i letos Vás chceme srdečně pozvat na závěrečnou Zahradní slavnost v pátek 19. června od 15.30 hodin v Zámeckém parku, v prostoru kolem amfiteátru.

 

A kromě pozvání Vás také letos chceme poprosit o laskavou spolupráci…

Můžete nám pomoci a podpořit nás mnoha způsoby, takže pokud máte čas a chuť, čtěte prosím dál, snad se v té hromadě informací najde položka, se kterou si hravě poradíte…

A pokud ano, děkujeme předem za jakoukoliv pomoc.

 

  • Prosíme maminky, babičky a ostatní dobré duše našich školek o napečení drobných dobrot – slaných i sladkých – do bufetu na prodej.

 

  • Máte-li tu možnost a chuť, je možné podpořit slavnost finančně formou sponzorského daru (samozřejmostí je darovací smlouva).

 

  • Pokud je ve Vašem okolí firma (třeba i Váš zaměstnavatel), která je ochotná stát se sponzorem akce, nabízíme výměnou možnost umístění reklamních bannerů na plot školky, případně na jiné viditelné místo u školky.

 

  • Máte-li doma (v zaměstnání) reklamní a jiné drobné i větší dárkové předměty v jakémkoli množství, budeme za ně rádi – ať už do tomboly nebo jako drobné dárky dětem.

 

  • Pokud by se některým z rodinných příslušníků chtělo přiložit ruku k dílu, budeme rádi také za organizační pomoc (tatínci se třeba výborně hodí ke stánku s masem a čepovaným pivem, maminky by mohly pomoci s přípravou cukroví na tácky a jinými drobnými pracemi před začátkem slavnosti…)

 

  • Bude-li to možné, prosíme o vyzvednutí dětí po obědě, aby se stihlo všechno nachystat a zorganizovat.

 

  • Jestli jste naladěni na to, udělat si sami ze sebe tak trochu legraci a neberete se příliš vážně, uvidíme Vás rády ve stylovém oblečení (zkusme letos posílit řady princezen a rytířů, královen, králů, princů… )

 

  • Pokud by Vás napadlo cokoliv k tématu zahradní slavnosti, budeme rády za jakékoliv podněty.

 

Na závěr už nám zbývá jen doufat, že veškerou snahu a nadšení nám nepokazí rozmary počasí, a že se nám slavnost vydaří přinejmenším tak krásně jako loni.

Ještě jednou moc děkujeme všem, kteří se v průběhu předešlých tří let naladili na stejnou vlnu jako my, paní učitelky a děti z našich školek. Díky všem, kteří v tom „jednou s námi“!!!

za všechny pracovníky mateřských školek

Lucie Pazderová