Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

  Vítáme Vás

na stránkách soukromé školičky VESELÝ PANÁČEK

Provozujeme

doučování hlavně Aj, 

kroužky pro děti i dospělé,

prázdninové programy,

lyžařské výcviky,

školičku,

 DS

Jsme zařízení s celoročním provozem pro děti ve věku od 2 let do 6 (7) let s celkovou kapacitou 24 dětí ( přízemí ) a 12 dětí ( 1.patro - Veselý panáček 1). A nová školička Veselý panáček 2. Pardubice - Popkovice pro 12 dětí. 

Přijímáme přihlášky na Září 2024 pouze do Popkovic - Pro Lhotu přijímáme přihlášky na rok 2025 ( Odpovědi na přihlášky - pouze koncem Března, koncem Dubna , později individuálně )

Disponujeme prostorami o rozloze cca 250 m2, které zahrnují hernu/denní místnost s prostorem na stolování, prostorné sociální zařízení splňující všechny hygienické normy, prostornou šatnu, cvičební sál, malou třídu, prostory na spaní a podobné prostory jsou i  v podkroví.

Klademe důraz na všestranný rozvoj dětí, především pak na pohyb, zpěv, Anglický jazyk a přípravu do školy.. Rovněž využíváme prvků moderních pedagogických směrů - alternativní pedagogika - nácvik a příprava logického myšlení, samostatného uvažování a samostatnosti v činnosti vůbec, snaha o respektující způsob, také dbáme na sportovní výuku - turistiku, plavání i lyžování...

Pokud hledáte školičku, která Vám zaručí klid, jistotu a Vašim dětem individuální přístup, obraťte se na nás. Můžeme pomoci i s doučováním žáčkům I. stupně, nebo odpoledním hlídáním malých školáků.   

Investice do předškolního vzdělávání je jedna z nejlepších investic vůbec. Dejte svým dětem šanci být úspěšnými ve škole i v dalším životě.