Jdi na obsah Jdi na menu
 

UPOZORNĚNÍ !!!

 

snake_art.jpg

 

Veškeré grafické prvky těchto stránek a jejich částí (text, grafika, logo, obrázky, fotky atd.) podléhají Autorskému zákonu (Zákon č. 121/2000 Sb. o právu autorském, o právech souvisejících s právem autorským a o změně některých zákonů), jakož i Zákonu o ochraně osobních údajů (Zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů). Jejich kopírování, přebírání, přetiskování nebo jiné používání je povoleno ve smyslu uvedeného zákona pouze k osobní (neveřejné) potřebě. Tyto prvky nesmí být použity na jiných internetových stránkách než na terareptilium.cz, publikování materiálů z těchto webových stránek je bez předchozího písemného souhlasu autora zakázáno.


Autor respektuje práva k duševnímu vlastnictví třetích stran. Pokud zjistíte, nebo se jen budete domnívat, že došlo k nepovolené reprodukci Vašeho díla, i jeho části, způsobem, který by porušoval ochranu autorských práv, neprodleně mně kontaktujte na mém e-mailu
ludek.opoc@seznam.cz a okamžitě se jako autor těchto webových stránek  postarám  o nápravu.


Autor poskytuje tyto stránky "tak jak jsou" a nenese odpovědnost za jakékoliv škody, nebo mravní újmu v důsledku užívání těchto stránek, ať už jde o škodu přímou, nepřímou, náhodnou či následnou. Na textu a grafické úpravě stránek, též na změně a  doplnění, pracuje pouze autor, případně osoba jím  osobně  pověřená. Autor si vyhrazuje právo kdykoliv měnit obsah těchto stránek.

 

Závěrem chci návštěvníky těchto stránek upozornit na skutečnost, že jsem zde pro ty slušné uvedl své jméno, příjmení, adresu, svůj e-mail a telefonní číslo, pro případ případných dotazů, námětů apod. Ty méně chápavé návštěvníky těchto stránek chci vyzvat, aby tyto údaje užívaly jen a pouze k tomu, k čemu mají sloužit a ne na posílání reklam, hrubých urážek či vulgárních e-mailů a zpráv, nejsou určeny k příjmu nabídek služeb, zboží ani k zařazení do komerčního seznamu adres. Použití těchto adres ke komerčním účelům bude považováno za zneužití, za které odesílatel ponese patřičnou odpovědnost. Tyto moje osobní údaje slouží jen slušným lidem, kteří mně mohou kdykoliv kontaktovat a jim děkuji i za návštěvnost na těchto stránkách.  S pozdravem autor těchto stránek Luděk Opočenský.