Jdi na obsah Jdi na menu
 


article preview

ZRMZLINA  VLASTNÍ VÝROBY- když je venku horko nic neosvěží líp než naše zmrzlina vlastní výroby, kterou u nás najdete v mnoha druhích, a to v kopečkové i točené podobě. 

ZÁKUSKY - máme velký výběr ovocných, krémových a šlehačkových zákusků, které se Vám rozplynou na jazyku.

CELÉ DORTY - nabízíme výborné krémové, šlehačkové, ovocné, marcipánem zdobené dorty...dárek pro každého, kdo má rád sladké. 

POHÁRY - mlsným jazýčkům jistě přijde na chuť různorodý výběr zmrzlinových pohárů s ovocem, karamelem, čokoladou a šlehačkou.

TEPLÉ NÁPOJE - pro každého, kdo potřebuje doplnit energii po náročném dni máme připravené presso, latte, cappucino, vídeňskou, alžírskou, tureckou či ledovou kávu. Dále Vám můžeme nabídnout zelený, černý či ovocný čaj a mnoho dalšího.

STUDENÉ NÁPOJE - pivo alkoholické i nealko, široká nabídka džusů, limonád, moštů a různých dalších nápojů.

DÁRKOVÉ BALÍČKY - k narozeninám, svátku, nebo k jiným příležitostem se hodí naše dárkové balíčky a košíky. Máme pro Vás na prodejně vždy nějaký přichystané, ale pokud byste si raději sestavili vlastní balíček, není problém, stačí, když se zastavíte u nás a my Vám pomůžeme udělat balíček, který Vám budou ostatní závidět.

CUKROVINKY - naše cukrárna nabízí široký, ale opravdu široký výběr čokolád, bonbonů, bonboniér, sušenek, žvýkaček, čokoládových tyčinek, lízátek a mnoho a mnoho dalšího .........

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář