Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Motto: "Každý pejsek může být krásný"

 

Dlouholetá tradice: " Střihovou úpravou pejsků se zabývám od roku 2000 a mým cílem je vždy spokojený zákazník a hlavně jeho pejsek ".

Mám tedy mnohaleté zkušenosti v oblasti stříhání a úpravy psů všech plemen.Nabízím Vám své dlouholeté zkušenosti v oblasti úpravy psů. Jsem členem Pet Grooming Association of the Czech Republic, z. s.

 

snimek-002.jpgMá práce spočívá v koupání a stříhání psů dle standardu i přání zákazníka, klasické rozčesání dlouhosrstých plemen, rozčesání zaplstěných pejsků, trimování, ošetření srsti balzámem a kondicionérem, koupání standardní nebo ve speciálních šamponech, vysoušení, fénování, kartáčování, zvýraznění barvy, stříhání drápků, depilace chloupků z uší a čištění, ošetření análních žláz a mnoho dalšího.

 

 

Při své práci se řídím mottem: "Chcete-li si rozumět se svým psem, není třeba hned na něj štěkat". K pejskům se chovám ohleduplně.

 

 

"Stříhání a trimování psů je svého druhu řemeslo, které nemá daleko k umění. Vyžaduje totiž dokonalé zvládnutí techniky stříhání srsti a znalost standardu upravovaných plemen, musíte vědět, zdůraznit typické znaky plemene požadované standardem, ale také je potřeba mít nemalé estetické cítění. Pokud má být pes předveden na výstavě, měl by se ukázat v nejlepším světle, ale i když nejde o výstavy,měl by být pes stále náležitě upraven a ošetřen. Někdy není úprava pouze estetickou záležitostí, ale nutná také s ohledem na zdraví psa. Neupravení nebo nesprávně upravený pes trpí různými kožními problémy. Úprava srsti mnoha plemen není žádnou chvilkovou módou, vyvíjela se postupně a vyvíjí se i nadále a my chceme být přitom".

 

 Používám kosmetické přípravky firmy Iv San Bernard

ivsanbernardtesta.jpg

 

 

  

Pro stálé klienty nabízíme slevu na kosmetiku Iv San Bernard ve výši -10%