Jdi na obsah Jdi na menu

Hana to Akuma

Hana to Akuma

Prominte lidi že jsem tu nebyla tak dlouho ale to víte škola...... a tak vám tady dávám recenzi k jedné manze při které jsem brečela snad  3 dny. JO aA PROTOŽE NECHCI PROZRAZOVAT NIKOMU DĚJ TAK JSEM TO ZAČERNILA TAK SI TO KDYŽTAK ODČERNĚTE. 

 

 

Vivi je démon kterého nudilo vládnout ostatním démonům a tak se rozhodl že pude na zem do světa. Ze začátku ho to na zemi nudilo dokud' nenašel na ulici novorozeně.Vzal ho domu a tam ho ukázal ostatním a dal mu jméno Hana. A tak roky přibívali a Haně bylo 12. Každé ráno Vivimu nosila květiny. A co se stalo pak tak to si přečtětě sami, nechce se mi to vy pisovat.POZOR PROZRAZENÍ KONECA A DĚJE KDO SI TO NECHCE ČÍST TAK AT' NEČTE!!!!!!!!!!!Pak Hana odjěla s jednou panín (dozvíte se se kdo to je)odjela do jiné školi a Vivi se do ní zamiluje a pak zase přijede. A pak tam je eště něco ale to se nechte překvapit.

ODKAZY ZDE : pPÁR DÍLU JE NA ANIME-MANGA ČESKY

A DALŠÍ JSOU V AK NA MANGAFOX

JÁ OSOBNĚ JSEM NA MANGA FOXU SI PŘEČETLA POSLEDNÍ 4 NEBO 3 DÍLI OD KONCE JELIKOŽ NEUMIM ANGLICKY.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ARerbemecubsen - What is a common blood strain

1. 10. 2018 7:08

Torsion bras de quelqu'un est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre moelle bat, il pompe le sang par vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-en-pharmacie-belge/

ARerbemecubsen - Understanding Blood Compression Readings

21. 9. 2018 3:12

Pression arterielle est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre moelle bat, il pompe le sang par de vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/achat-cialis-en-suisse/

Acalfframp - Favourable Blood Insist upon associated with older people

15. 8. 2018 7:23

Poids est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre determination bat, il pompe le sang par vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/commander-cialis-avis/