Jdi na obsah Jdi na menu

Assassins creed 3

Herní

Hlavní článek: Herní v Assassins Creed série





Assassin Creed III obsahuje nové herní prvky, jako jsou lov a duální ovládat ozbrojení. Zde protagonista Connor používá dvě zbraně proti skupině Redcoats.
Hra navazuje na sérii "standardní otevřené světové gameplay ve Desmonda a Haytham / Connor sekvencí, kde hra je hlavní příběh odehrává. Nové herní přírůstky patří muškety a pušky, které mohou být vypalovány ve značné přeložit čas, nebo přiložený bajonet, používaný jako melee zbraň. Skrytí místa mohou nyní být mobilní, jako stohy sena ve vozech nebo pohybující vozíky, které mohou být použity se připlížit blíž k cíli. Převleky může být také nosit, klame normální vojáky a pouze riskovali vyšetřování důstojníky.

Volné pobíhání byl upraven tak, aby umožňoval větší tekutiny, parkour-jako pohyb po některých překážek. Průzkum byl také upraven, což umožňuje na mapě oblasti, které bude odhaleno bez nutnosti vyhlídka synchronizaci. Close Combat byl upraven, zpomaluje během bloků, aby bylo možné více možností v útoku a obrany. Lidské štíty mohou být přijata proti palebnými nepřátel. Navíc, několik nové speciální pohyby umožňují více sestřelů najednou. Například, když časované správně, může hráč stab jeden nepřítel s bodákem a střílet nepřítele na druhé straně. Assassin Creed III nabízí nové předpovědi simulace, jako je sníh, mlha a déšť. V závislosti na ročním období, počasí určuje, jak nepřátelé / hráči budou pohybovat. Husté sněžení ztěžuje cestovat. Hráči jsou nyní schopni pastí a lovu zvířat pro rmutu v poušti. Nepřátelské zvířata, jako jsou medvědi a vlci, existují, a bude útočit na hráče na první pohled. Hodnota zvířete kůže je stanoveno metodou usmrcení. Muškety, křesadlového zámku pistole, a několik útoků bude kůže méně hodnotné, zatímco čistý zabít, jediný šíp nebo server blade stávka, bude udržovat produkty v jejich nejvyšší hodnotou.

Dalším významným přírůstkem je mise Davenport Homestead. Počínaje jednom domě, a několik hospodářských objektů, může hráč provést úkoly pro NPC s cílem přesvědčit se usadit v blízkosti usedlosti, poskytuje přehrávač s surovin a crafting zařízení. Recepty pro ruční práce lze získat z truhel v průběhu hry. Surové zboží a řemesel, který může pak být používán jako součást místního hospodářství, prodávat je na trhu buď ochranné karavanu nebo přes moře konvoje. V závislosti na zboží, které je obchodována a úroveň hrozby v okolí, mohou být tyto výrobky být napadeni a odcizení, nebo prodané za účelem zisku.

Liberation mise jsou k dispozici. Hra je dva cituje jsou rozděleny do tří oblastí. Každý region má osvobození kontakt a několik osvobozeneckých mise. Mise jsou různé úkoly, jako je odposlouchávání v on plánech loyalist tyto, bránící místních občanů, a zavraždil britské důstojníky. Poté, co všechny osvobození mise v regionu jsou kompletní, hráč obdrží vraha rekruta, před osvobození kontakt. Po obdržení rekrutuje vraha cechu hráč může požádat o ně o pomoc. Rekruti úroveň výš tím, že úspěšně bojuje off nepřátele. Thy lze také zaslat na úkladného mise v 13 koloniích a Québec. Po dokončení mise je odměna dána do přehrávače. Po dokončení mise dost, stává se kraj osvobození.

Assassin Creed III také námořní výpravy. Východní pobřeží je hratelná oblast, a bude mít řadu misí, vedlejších questů, a lovu pokladů zahrnující legendární poklad kapitána Kidda. Kromě těchto, volný-se potulovat na volném moři není k dispozici. Connor bude kapitán válečná loď, Aquila, se kterými se hráč může zapojit do námořních kampaní. [2] Řízení lodi spoléhá na ekologické faktory, jako je směr a rychlost, místní přítomnost bouří, vysokými vlnami, a skal. Plachty mohou být reefed nebo plně otevřít, poskytuje větší rychlost, ale snižuje ovladatelnost. Zakázky jsou od děla, s soustředěné pokrývajícího obě boky lodi, a otočná zbraně, které mohou být použity k poškození menší lodě. Ostatní plavidla mohou být také narazil, poškození obou lodí. Aquila může být aktualizován s více kánonů, jiné výzbroje, včetně řetězu-shot, grapeshot, vyhřívané shot, trupu posílení a námořní berana. S každým námořní mise kompletní, se sníží riziko námořní zachycení konvoje.

[Editovat] Multiplayer

Multiplayer obsahuje více než 12 druhů, z nichž jeden je Domination, kde hráči drží určitých bodů na mapě. Budete moci hrát jako britské armády a režim je "běh" by Abstergo, stejně jako u předchozích her. Herní mechanika od jednoho hráče budou převedeny na multiplayer, a proto vyžaduje hráči využít stealth a pokročilé atentát techniky. Žena vrazi budou také zahrnuty, jak je vidět v bratrství a zjevení. [14] Assassin Creed III je rovněž vybaven novou kooperativní multiplayer mód "Wolf Pack". Režim umožňuje hráčům tvořit týmy až pro 4 osoby a pracovat společně na odstranění cíle NPC atentát, který lze použít schopnosti a chovat se jako hráči. Existuje celkem 25 sekvencí, nebo "vlny" na dokončení, s každým vlna zvyšuje v nesnázích. [15]

[Upravit překlad] Wii U verze

Wii U verze hry bude mít další funkce. Hráč má možnost změnit zbraně na cestách a mapa je vždy viditelná na Wii U Gamepad. Wii U verze bude také podporovat Remote Play. Pokud je tato funkce aktivována, je hlavní obrazovka přesměrováni na Wii U Gamepad. To umožňuje někdo sledovat televizi, zatímco někdo jiný nadále hrát hru. [16]

[Editovat] O filmu

[Editovat] Nastavení

Nachází se v koloniální Americe, Assassin-Templar válka se zapojil do americké revoluce. Prostřednictvím série protagonista, Desmond Miles, hráč ovládá jeho předchůdce, mladý, napůl anglicky, napůl Mohawk muže jménem Ratonhnhaké: ton, také známý jako Connora. Connor je zachycen v Assassin-templářského války, kdy se jeho domorodý Američan vesnice napadena pod templářského řádu, což v matčině smrti a ohrožuje své vesnice bezpečí. Connor otec, Haytham Kenway, je také playable na začátku této hry. Příběh zahrnuje třicet let života Connor je, 1753 - 1783. Boston a New York jsou města, která mohou být prozkoumány, [17], stejně jako americký Colonial Frontier, klenout se nad les, skaliska, řeky, Connorův Mohawk vesnice, a osady Lexingtonu, harmonie a Charlestown. Hráč může lovit malé a velké zvířata, a přibližně třetina z příběhu se odehrává v Frontier. [18] Město Filadelfii může být také navštívit na jednom místě v průběhu hry, stejně tak jako z Karibiku během námořní mise. [ 19] Celý Východní pobřeží je také explorable přes Connor je kapitánem jeho námořní válečnou loď, Aquila. [2]

[Editovat] Plot



Assassin Creed série
fiktivní chronologie



Altair je Chronicles
Assassin Creed
Bloodlines
Assassin Creed II
Objev
Bratrstvo
Zjevení
Assassin Creed III


Desmond, jeho otec William, Rebecca, a Shaun najít chrám v jeskyni v New Yorku. Desmond aktivuje velkou část zařízení, stejně jako zřejmý časový spínač na akci očekává 21. prosince 2012. On pak spadne do fugy, na kterém místě se vrátil do Animus a krvácení z roku 1754 na předka v Anglii, šlechtic jménem Haytham Kenway.

Haytham zavraždí patrona na londýnské opeře, ukradl medailon, který je spekuloval, že klíčem k skladiště "Ti, kteří přišli před." Haytham je odeslána do amerických koloniích najít to. Zatímco v Bostonu, on zabije obchodník s otroky jménem Silas, uvolňovat velkou skupinu otroků Mohawk v procesu. Jeden z Mohawk, žena jménem Kaniehti: io, nebo Ziio pro krátké, souhlasí s tím, aby pomoc Haytham když zabije General Braddock. Poté, co zabil ho, Haytham a Ziio pak cestují do chrámu, ale Haytham je zklamán najít ten medailon, že disponuje nemůže otevřít vchod. Haytham a Ziio předložit svým rozvojovým náklonnosti pro sebe navzájem. Nějaký čas po, Haytham vrátí do Bostonu, kde vyjde najevo, že on a jeho kolegové jsou templáři.

Animus se přesune do roku 1760, představovat dětství Ratonhnhaké: Ton, který je Haytham a Ziio syn, s jeho kmene Mohawk. Ratonhnhaké: Ton tyto vesnice je napadena ozbrojenými Kolonistů vedením Charlese Lee, což v matčině smrti. O několik let později, dospívající Ratonhnhaké: ton je řeknut obce starší, že důvod, proč on nemůže opustit údolí, je proto, že jejich země je posvátná, a ukazuje mu koule, která mu řekne, z jeho kmene a jejich roli jako strážci chrámu. On je řekl, aby vyhledali skreč Assassin, Achilles Davenport, který se mu pomoci v prevenci hrozící zničení svého kmene. Ratonhnhaké: ton je dána volno starší jít na východ se ho najít.

Roky školení pass. Ratonhnhaké: ton stanoví k odstranění templáře, původně cestovat do Bostonu, kde Achilles naznačuje, že změní své jméno pohybovat volněji a diskrétně celé kolonie. On navrhne jméno "Connor", a toto by se stalo jeho trvalé alias. Connor je později orámovaný templáři za smrt demonstrantů "během Bostonského masakru. Zatímco uprchne, je zachráněn Samuel Adams, který se stane blízkým spojencem. Během této doby, Connor svědky rostoucí nesouhlas mezi kolonisty po provedení Tea zákona a podílí se na Boston Tea Party.

Connor úspěšně zabije každého Colonial templářů. Nicméně, jejich velmistr, jeho otec Haytham Kenway, a Charles Lee zůstávají na svobodě. Connor se setká se svým otcem, a dva navazovat dočasné příměří a spojenectví k odstranění společného nepřítele. Na Valley Forge, Haytham odhaluje dopis odhalující, že George Washington nařídil odstranění všech domorodých obyvatel z pohraničí jako řada kmenů se podpořila Loyalists. Jeden z pozemků má být pročištěn obsahuje Connorův vesnici, přestože kmen je zcela neutrální. Connor cestuje zpátky do jeho vesnice, zjišťují, že je v bezpečí, ale několik bojovníci byli přijati Charles Lee vrátit Patriots poslal k vymýcení kmene. Connor neutralizuje přirozených bojovníků, aby se zabránilo konfliktu, ale jeho přítel z dětství Kanen'tó: kon zapne ho. Vlevo s žádným jiným výběrem, Connor zabije ho.

Connor se stává stále střetl o jeho poslání eliminovat templáře. Po úspěšně pracoval s Haytham, Connor se rozhodne vyzkoušet přesvědčit svého otce, aby se k němu připojili ve společné vizi míru a svobody pro všechny po Charles Lee je eliminován. Haytham zůstává nepohnutě a nadále chrání Lee. Connor zjistí Lee byl zdiskreditovaný Washingtonu za pokus sabotovat výsledek bitvy a útočiště v těžce opevněného Fort George. Zatímco infiltrovat pevnost, je Connor zastaven Haytham. Oni duel, a Connor zabije ho.

Mezitím, se Desmond občas probudil ze Animu načíst energetické články zásadní v procesu zkoumání chrám a objevování řešení zachránit svět. Tyto mise se Desmond na místech, včetně Manhattanu a Brazílie. On se setká Daniel Kříž, Templar odpovědný za téměř ničit Assassins Řadit v roce 2000 tím, že zabije svého školitele. Když je umístěn v konečném znění výkon buňky, William nabízí načíst namísto Desmonda, který pokračuje k hledání klíče z paměti Connorův. Nicméně, je William zajat Abstergo a držel v zařízení Abstergo v Římě, stejné zařízení Desmond byla udržována na dříve. Desmond infiltruje areály a zabije i kříže a Vidic, ukládání svého otce.

V rámci Animus, Connor vystopuje a zabije Charles Lee. S jeho cílem vymýcení Colonial kultivované templáře, Connor má medailon a vrátí se do své vesnice Mohawk jen aby zjistil, že obyvatelé byly přesunuty do nové vlády za prezidenta Washingtonu. On je osvobozen najít Sphere byl zaostalý pro něj. Z něj, Juno pokyn ho zakrýt medailon, kde nikdo nemohl najít, ale odmítá vysvětlit, proč. Connor zavazuje, pohřbívat medailon v hrobě Davenport Connor, Achilles zesnulého mladého syna a jeho vlastní jmenovec.

Vyzbrojeni znalostí medailonu umístění, Desmond získá ji a používá ji pro přístup k Templeovy vnitřní komory, kde Juno odhaluje se mu, že tím, že aktivuje podstavec, svět bude uložen na cenu svého života. Předtím on může dělat to, Minerva se objeví před nimi, nutit Desmond ne dělat tak, jak to bude zdarma Juno, která prozrazuje byl zapečetěný pryč, aby jí zabránil dobytí lidstva. Juno a Minerva vysvětlit, že by měl Desmond nechat katastrofální sluneční erupce nastane, on a jeho přátelé budou několik zbývajících přeživších v post-apokalyptickém světě. Po smrti Desmond je, bude nakonec být ctěn jako bůh, jehož dobře míněnou dědictví bude strašlivě manipulovat i budoucím generacím, pokračování cyklu tragédie a útlaku. Ačkoliv Minerva věří ve volném stanovení, Juno tvrdí, že její vláda bude skutečně svobodné lidstvo z tohoto cyklu. Desmond nakonec ignoruje Minervinu radu, věří, že lidstvo bude mít větší šanci proti Juno, než přežití v post-apokalyptickém světě. Desmond instruuje Assassins opustit chrám a připravit se na boj proti Juno. Když odejdou, on aktivuje podstavec a zhroutí k zemi mrtvý, obětoval svůj život, aby zachránil lidstvo. Globální aurora chrání planetu před slunečním erupce, což v drobných elektromagnetického rušení. Vydáno, Juno vítá Desmond je volba, a prohlašuje, že se jeho straně přes, je čas na její začít.

V epilogu, Connor, viděl poslední z britských lodí opustit Boston, svědci obchodník s otroky prodávat své "zboží", vystřízlivění připomínkou toho, že svoboda se obětoval tolik pro dosud nebyl plně realizován. Connor vrátí do své vesnice jen objevovat hraničář sedí u ohně, ukázat, že Connor lidé šli na západ, a že nově vytvořená Kongres prodala pozemek, na muže v New Yorku urovnat válečné dluhy. Když Connor se ptá, jak se to mohlo stát, muž mu řekne, že přináší na daních tak brzy po válce bojoval, jak je odstranit by sloužit pouze k vylíčit nově vytvořené americkou vládu jako pokračování svého předchůdce. Muž pak volá, že zakladatelé "chytří muži."

 

No jo zase čtení ale to se musí. Váš Andrei.

imagescao91d1g.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář