Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

Disney+ v České republice a na Slovensku

 

Novinky na Disney+ v roce 2024

Představujeme vám tituly, které se na platformě objeví příští rok. Patří mezi ně původní adaptace románu Jamese Clavella Šógun, strhující příběh jednoho z největších návrhářů Cristóbala Balenciagy nebo Renegátka Nell od oceňované producentky Sally Wainwrightové. Chybět nebudou ani tituly ze světa Marvel a Star Wars. Vedle očekávaných seriálů Echo a Agatha: Darkhold Diaries od Marvel Studios se představí například Star Wars: The Acolyte od Lucasfilmu. Dočkáme se také nových řad seriálů Futurama, Medvěd, Vítejte ve Wrexhamu a mnoho dalšího.

 

Původní tvorba Disney+

Příznivce historických dramat zaujme seriál Renegátka Nell [Renegade Nell], který natočil na cenu BAFTA nominovaný režisér Ben Taylor (Sexuální výchova) a oceňovaná scenáristka a výkonná producentka Sally Wainwrightová (Gentleman Jack, Šťastné údolí). Seriál vypráví příběh Nell Jacksonové, mladé ženy obviněné z vraždy, která je na útěku se svými sestrami a ve snaze přežít se dá na loupežná přepadení. V hlavní roli Louisa Harland (Holky z Derry). Premiéra na jaře 2024.

Disney+ v roce 2024

Potvrzeny byly i další britské seriály, které se v roce 2024 objeví v nabídce Disney+. Mezi ně bude patřit druhá série oceňovaného komediálního seriálu Neobyčejná [Extraordinary], dokumentární seriál Camden, v němž se představí některé z největších světových hudebních hvězd, včetně jeho výkonné producentky Dua Lipa. Dále čtyřdílný seriál Shardlake, natočený podle populárních kriminálních románů C. J. C. Sansoma odehrávající se v tudorovské éře s Arthurem Hughesem, Anthonym Boylem a Seanem Beanem nebo seriál In Vogue, který přináší vhled do myšlení nejvýznamnějších editorů Vogue, stejně jako nejvlivnějších osobností světa módy, filmu a politiky. Dorazí též očekávaný seriál Rivalové [Rivals], natočený podle románu Jilly Cooperové, plný intrik, sexu a ctižádosti.

Disney+ v roce 2024

Fanoušky módy a příběhů o velkých osobnostech potěší španělský seriál Cristóbal Balenciaga (premiéra 19. ledna), o jednom z nejvýznamnějších módních návrhářů všech dob. Kromě toho se na Disney+ ještě letos objeví také italský původní seriál Raffa (premiéra 27. prosince), který mapuje neobyčejný život jedné z největších popkulturních ikon své doby, Rafaelly Carrà.

Disney+ představí 17. ledna také australský původní seriál Ferina Lišák [The Artful Dodger], který se odehrává v Austrálii v 50. letech 19. století. Jack Dawkins, proslulý princ zlodějů, působí nyní jako chirurg, ale sklony ke zločinu ho neopouštějí.  V seriálu hrají mimo jiné Thomas Brodie-Sangster, David Thewlis a Maia Mitchell.

Disney+ v roce 2024

    

Další premiéry

Vila Vanderpump [Vanderpump Villa] je dalším seriálem, který na platformu vstoupí na začátku roku 2024. Seriál sleduje každodenní život personálu, pečlivě vybraného hvězdou reality show a restauratérkou Lisou Vanderpump, v její luxusní francouzské vile, kde společně žijí a pracují a snaží se splnit každé extravagantní přání bohatých hostů.

Rok 2024 přinese mnoho zajímavých novinek. 27. února bude mít premiéru Šógun [Shōgun] z produkce FX, odehrávající se v Japonsku v roce 1600, na počátku občanské války, která rozhodla o celém století. Příští rok se dočkáme také další série Ryana Murphyho Zlá krev: Capote vs. labutě [FEUD: Capote Vs. The Swans], jež nás zavede mezi newyorskou smetánku.

Disney+ v roce 2024

A to není vše, předplatitelé Disney+ už mohou začít odpočítávat čas do premiér zbrusu nových kriminálních seriálů. Prvním je Černý dort [Black Cake], rodinné drama s tajemnou vraždou v pozadí, inspirované bestsellerem Charmaine Wilkersonové, druhým pak Smrt a další detaily [Death And Other Details], mysteriózní seriál z jedné místnosti v němž Imogen Scottová (Violett Beaneová) je podezřelá z vraždy a aby dokázala svou nevinu, musí se spojit s mužem, kterého nenávidí - Rufusem Cotesworthem (Mandy Patinkin), nejlepším detektivem na světě.

    Disney+ v roce 2024

Vedle Černého dortu nás čekají další knižní adaptace. Patřit k nim bude seriál Měli jsme štěstí [We Were the Lucky Ones], natočený podle stejnojmenného bestselleru Georgie Hunterové. Je inspirován neuvěřitelným, ale skutečným příběhem židovské rodiny, která byla na začátku druhé světové války rozdělena, ale odhodlána přežít a znovu se spojit.

Seriál Vnitřní Chinatown [Interior Chinatown], natočený na motivy knihy držitele ceny National Book Award Charlese Wua, vypráví příběh Willise Wua, Američana asijského původu, který se snaží najít své místo ve velkém Hollywoodu, zjišťuje přitom, v jakém podivném světě žije a že jeho rodina má tajemství, o kterých neměl tušení.

Na Disney+ přijdou také nové řady oblíbených seriálů. Například třetí řada seriálů Medvěd [FX’s The Bear] nominovaného na cenu Emmy a Vítejte ve Wrexhamu [FX’s Welcome To Wrexham] nebo nové epizody Simpsonů a Futuramy.

Marvel Studios

Dlouho očekávaný seriál Echo z produkce Marvel Studios se na Disney+ objeví 10. ledna 2024. Vypráví strhující příběh Mayi Lopezové, která se musí smířit nejen se svou rodinou ale i odkazem svých předků.

Disney+ v roce 2024

V seriálu Agatha: Darkhold Diaries, si zopakuje Kathryn Hahnová v roce 2024 svou temnou roli Agathy z WandaVision, obyvatelky Westview a vášnivé čtenářky knihy hříchů Darkhold.

Dalším snímkem z produkce Marvel Studios, který se objeví na Disney+ v příštím roce, bude pokračování animované kultovní mutanské série X-Men '97.

Lucasfilm

Chybět nebudou ani tituly ze světa Star Wars, konkrétně seriál Star Wars: The Acolyte, mysteriózní triller který diváky zavede do galaxie plné temných tajemství v posledních dnech éry Vrcholné Republiky. Bývalá padawanka opět spojí síly se svým mistrem Jedi, aby společně vyšetřili sérii zločinů. Síly, kterým musí čelit, jsou však zlověstnější, než kdykoli předtím.

Dalším seriálem z předaleké galaxie je Star Wars: Skeleton Crew, příběh čtyř dětí ztracených v širé galaxii, hledajících cestu domů.


Disney+ v roce 2024    

 

National Geographic

Ve spolupráci společností Disney+ a National Geographic vzniknou také dokumentární seriály.

24. ledna se představí seriál Skutečný život brouka [A Real Bug’s Life] inspirovaný animovaným filmem Život brouka společností Disney a Pixar. Představí devět úžasných příběhů ze života hmyzu v různých částech světa. Diváci si zblízka prohlédnou neobyčejnou sílu přírody v miniaturním měřítku a úžasné drobné tvory, spoléhající se na spojenectví, aby přežili každý den.

Nejdivočejší místa světa byla vždy domovem mocných vůdců. Dokument Královny říše zvířat [Queens] se zabývá novým typem hrdinství - divokým, inteligentním, houževnatým a... ženským. Sleduje matriarchy a vůdkyně po celém světě a vypráví o jejich obětavosti, vytrvalosti, ale i přátelství a lásce.  Premiéra je plánována na počátek roku 2024 a celým dokumentem nás bude provázet hlas Angeli Bassettové (Black Panther: Wakanda navždy; Dobrou noc, Oppy).

 

Sledujte naši skupinu Disney Plus Česká republika, kde najdete všechny aktuální novinky a informace.

 

 

 

1. září 2022

 
Osmého září se uskuteční druhý ročník celosvětové oslavy Disney+ Day, která bude zahrnovat premiéry filmů a seriálů všech vlajkových značek Disney+. Letošní oslavy nabídnou celovečerní hrané ztvárnění klasického Pinocchia, nový biografický seriál MIKE, sérii původních krátkých filmů Auta na cestách od společnosti Pixar a mnoho dalšího. V průběhu měsíce přibydou také nové epizody oblíbených seriálů jako například She-Hulk: Neuvěřitelná právnička nebo třetí řada Muzikálu ze střední: Seriál a mnoho dalšího.
 
Disney+ v září 2022
Disney+ v září 2022Disney+ v září 2022

 
Sledujte naši skupinu Disney Plus Česká republika, kde najdete všechny aktuální novinky a informace.
 
 
 
18. červen 2022
 

Disney seriály na Disney+

 

 

14. červen 2022
 
Dnes oficiálně startuje Disney+ v České republice! Užijte si tisíce hodin seriálů, filmů a původní tvorby, které nenajdete na žádné jiné streamovací službě (více zde). Sledujte naši skupinu Disney Plus Česká republika na facebooku ať nepřijdete o žádnou žhavou novinku.
 
Disney+ už dnes - 14. červen 2022
 
 
 

7. červen 2022

Disney dnes na tiskové konferenci představil programovou nabídku Disney+ pro Českou republiku! Streamingová služba nabídne více jak 800 filmů, 900 seriálů a sbírku 130 exkluzivních titulů z původní tvorby (vybraný seznam). K dispozici bude 300 titulů z produkce Disney/Pixar nebo 40 Marvel filmů a 30 seriálů, včetně Moon Knight, Loki a WandaVision.

Po spuštění služby 14. června budou mít předplatitelé přístup k seriálu Boba Fett: Zákon podsvětí a oběma řadám seriálu Mandalorian. Krom toho bude na Disney+ k dispozici i celá sága Skywalkerů – Star Wars Epizoda 1 až 9.

Fanoušci superhrdinů budou mít možnost streamovat přes 40 Marvel filmů, včetně snímku Shang-Chi a legenda o deseti prstenech, nominovaného na Oscara, a filmů Eternals, Avengers: Endgame či Captain Marvel. Na Disney+ najdou také přes 30 Marvel seriálů včetně Moon Knight, Loki a WandaVision.

Předplatitelé si mohou užít přes 300 titulů z produkce Disney a Pixar. Bude mezi nimi kompletní kolekce Příběh hraček, film Duše a na Oscara nominovaný snímek Luca. Od společnosti Walt Disney Animation Studios budou k dispozici Oscarem oceněné snímky Encanto či Cruella s Emmou Stone v hlavní roli.

 

 

Dokumenty National Geographic jako Záchrana a Free Solo od Oscary oceněných režisérů a producentů E. Chai Vasarhelyiho a Jimmyho China budou dostupné spolu s populárními seriály National Geographic jako například Svět očima Jeffa Goldbluma nebo Gordon Ramsay: Do neznáma.

Z produkce Star se mohou předplatitelé těšit na úspěšný komediální seriál Jen vraždy v budově, minisérii Pam a Tommy, The Kardashians nebo tajemný thriller Smrt na Nilu od hvězdného režiséra Kennetha Branagha, který ve filmu ztvárnil i hlavní roli slavného detektiva Hercula Poirota. Chybět nebudou Simpsonovi ani seriály Chirurgové, Záchranáři L. A. či Black-ish.

Díky bezkonkurenčnímu přístupu k Disney tvorbě budou mít uživatelé možnost streamovat své oblíbené klasické pohádky jako Popelka, Na vlásku, Princezna a žabák nebo Malá mořská víla spolu s nedávnými filmovými trháky jako Raya a drak nebo Mulan. Přístup budou mít také ke stovkám seriálů a speciálů z Disney Channel jako Kouzelná Beruška a Černý kocour nebo Phineas a Ferb.

Zájemci se mohou už teď předregistrovat a využít exkluzivní zaváděcí nabídky předplatného Disney+ v České republice za cenu 1 590 Kč. Tato zaváděcí nabídka platí pouze při předregistraci do půlnoci 13. června a nabízí 12 měsíců předplatného za cenu 8 (běžné ceny měsíčního předplatného). Běžná cena měsíčního předplatného při spuštění služby bude 199 Kč, ročního pak 1 990 Kč.
Uživatelé budou moci streamovat ve vysoké kvalitě až na čtyřech zařízeních zároveň, u vybraných titulů budou mít k dispozici rozlišení 4K, budou si moci nastavit až sedm různých profilů, včetně dětských, které umožní pouštět pouze obsah vhodný pro jejich věk.

Disney+ Česká republika

 

 

30. květen 2022

Dnes se na českých televizních kanálech objevil nový spot lákající na spuštění Disney+. Pro více informací sledujte naši skupinu Disney Plus Česká republika.

 

 

10. květen 2020

Od dnešního dne se mohou zájemci poprvé předregistrovat k předplatnému Disney+ v České republice a využít tak exkluzivní roční zaváděcí nabídku, která činí 1 590 Kč. Za cenu 8 měsíců tak získají předplatné na 12 měsíců. Cena je vypočítána na základě běžného měsíčního předplatného při spuštění služby.
Zaváděcí nabídka bude dostupná pro ty, kteří se předregistrují do půlnoci 13. června, 2022. Nabídku je pak nutné využít do 26. června, 2022.
Streamovací služba bude spuštěna v České republice 14. června 2022. Běžná cena měsíčního předplatného je 199 Kč, ročního pak 1 990 Kč.
 

Zaváděcí nabídka Disney+ 2022

 

 

9. květen 2022

Dnes se v televizi objevil první český oficiální promo spot Disney+ před startem v České republice!
 

 

29. březen 2022

JE TO OFICIÁLNÍ! Disney+ se v České republice spustí již 14. června 2022 s cenou 199,- Kč měsíčně a s variantou 1 990,- Kč ročně! Máme se opravdu na co těšit!

Oficiální zpráva:
Praha, Česká republika (29. března 2022) – Společnost The Walt Disney Company potvrdila datum spuštění své streamovací služby Disney+, která bude dostupná pro české uživatele od 14. června 2022. Cena měsíčního předplatného bude 199 Kč, ročního pak 1 990 Kč.
Disney+ nabídne oblíbené příběhy, které zná celý svět, ale i exkluzivní originální obsah a tisíce epizod a filmů z produkce Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic a další zábavný obsah z produkce značky Star.
Předplatitelé budou mít přístup k seriálům Boba Fett: Zákon podsvětí a Mandalorian od producenta a scénáristy Jona Favreaua. Také se dočkají seriálu Moon Knight od studia Marvel s Oscarem Isaacem v hlavní roli. Ten se představí jako Steve Grant, bojácný prodavač v obchodě s muzejními suvenýry, trpící výpadky paměti a vzpomínkami na jiný, cizí život. Shlédnout budou moci také film Shang-Chi a legenda o deseti prstenech nominovaný na Oscara, kde hlavní role ztvárnili Simu Liu a Awkwafina.
Chybět nebude ani další nominovaný film na Oscara – Luca ze studia Disney a Pixar. Dále filmy, které byly letos oceněné Oscarem –* Encanto* z produkce Walt Disney Animation Studios, který vypráví příběh o jedinečné rodině Madrigalových, či Cruella s Emmou Stone.

Encanto Disney+


Předplatitelé Disney+ najdou v nabídce také akční komedii Free Guy s Ryanem Reynoldsem v hlavní roli, též nominovanou letos na Oscara, seriály Simpsonovi nebo Chirurgové. Těšit se mohou i na seriál National Geographic Svět očima Jeffa Goldbluma, kde nás Jeff vezme na zábavnou, důvtipnou a hravou jízdu. V každém díle tahá za nitku zdánlivě známého tématu, aby odhalil svět překvapivých souvislostí a fascinujících tajemství, vědy a historie.
Disney+ nabídne vysokou kvalitu obrazu a možnost streamovat až na čtyřech zařízeních najednou, neomezené stahování až na deseti zařízeních, podporu IMAX Enhanced u vybraných titulů, možnost nastavení až sedmi různých profilů, včetně možnosti nastavit dětský profil, který má snadno ovladatelné rozhraní vhodné pro děti s přístupem k obsahu přiměřenému k jejich věku.

Co je Disney+
Disney+ je streamovací služba společnosti The Walt Disney Company. Nabízí filmy a pořady z produkce Disney, Pixar, Marvel, Star Wars a National Geographic, ale také například veleúspěšné Simpsonovi a další. Ve vybraných zemích nabízí také produkci přidružené značky Star. Streamovací služba je součástí segmentu Disney Media & Entertainment Distribution. Služba nabízí stále rostoucí sbírku exkluzivních pořadů, včetně celovečerních filmů, dokumentů, hraných a animovaných seriálů či krátkých filmů. Díky dlouholeté historii společnosti Disney a její bohaté filmografii bude na Disney+ k dispozici jak filmová a televizní klasika, tak zbrusu nové filmy a pořady z dílny The Walt Disney Studios. Prostřednictvím Star nabídne Disney+ nejnovější obsah ze studií 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures a další.

 

 

26. leden 2022

Je to oficiální: Disney+ se spustí v Česku a na Slovensku v létě 2022!
Disney+ spustí službu letos v létě ve 42 zemích regionu Evropy, Blízkého východu a Afriky (EMEA), včetně České republiky. Přesné datum startu však zatím stále není známé. Dnes vyšla oficiální zpráva od českého Disneyho, že se v létě tohoto roku opravdu spustí Disney+:
,,Disney+ nabídne oblíbené příběhy, které zná celý svět, ale i exkluzivní originální obsah a tisíce pořadů a epizod z produkce Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic a další zábavní obsah z produkce značky Star.
Disney+ je streamovací služba společnosti The Walt Disney Company. Nabízí filmy a pořady z produkce Disney, Pixar, Marvel, Star Wars a National Geographic, ale také například veleúspěšné Simpsonovi a další. Ve vybraných zemích nabízí také zábavní produkci přidružené značky Star. Služba nabízí streamování bez reklam a stále rostoucí sbírku exkluzivních pořadů, včetně celovečerních filmů, dokumentů, hraných a animovaných seriálů či krátkých filmů. Díky dlouholeté historii společnosti Disney a její bohaté filmografii bude na D+ k dispozici jak filmová a televizní klasika, tak zbrusu nové filmy a pořady z dílny The Walt Disney Studios. Prostřednictvím Star nabídne D+ nejnovější obsah ze studií 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures a další."

 

Disney+ v České republice a na Slovensku 2022

 

 

Nálož dalších Disney novinek, zábavy a zajímavostí, najdete každý den na našem facebooku Disney Svět a skupině Disney Plus Česká republika. Zábavu pak najdete i v naší skupině Letem Disney světem. Určitě nezapomeňte dát odběr, ať nepřijdete o nic nového a zajímavého, co se jinde v ČR nedozvíte! :)

DIsney svět na Facebooku

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář