Jdi na obsah Jdi na menu

Seminář M.Křepelkové 24.6.2012-Potrava pro ženu!Nejen o jídle..

29. 5. 2012

Prožitkový seminář pro ženy – Potrava pro ženu. Nejen o jídle!

Tento seminář je určen pro všechny ženy, které se přejídají, hladoví nebo se trápí svou postavou. To, co se zdá být nepřekonatelným problémem může být cestou k velkému poznání. K osobní proměně. Vztah k jídlu, odráží náš přístup k životu. Ukazuje mnoho o nás samých. Zásadní informace: Váš problém není jídlo! To jen zakrývá skutečnou podstatu. Jak ji zjistit? Co pro sebe mohu udělat, abych získala zpět svůj život? To vše bude náplní semináře. Jediné co potřebujete, je vaše rozhodnutí chtít to změnit.

 

 Použijeme slova, kresbu, tanec, dechové techniky, meditaci. Budeme objevovat skryté souvislosti a navzájem se podporovat. Tento seminář je zahajující z cyklu – Potrava pro ženu. Svojí systematickou prací, s laskavou nesoudící podporou dokážete svůj život změnit. Váš vnitřní klid, radost, naplnění a spokojenost za to přeci stojí.                                                                                                                       Brno, Jakubské nám. 1, 1. patro, dveře č. 410, 24. 6.2012 od  9 - 20 hod.

Přihlášky a kontakt: M.krepelkova@seznam.cz, tel: 736455107. www.pribeh-zeny.cz , Cena 600Kč. Místo bude rezervováno po zaplacení zálohy 200Kč, poté obdržíte na e-mail podrobné info. Přihlášky posílejte do 20.6!  Po tomto datu je cena semináře 800Kč, a přihlášení je možné pouze telefonem.  Počet míst je omezen.        

Program je i pro všechny ženy, které se cítí prázdné, nenaplněné nebo přeplněné.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář