Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zbavte se bingo wings a zpevněte své paže s Powerspinem

8. 10. 2013

powerspin1.jpgNehezky povislé svalstvo paží a uvolněná kůže trápí většinu žen jakéhokoli věku. Důvodem je také fakt, že mnohé opomíjejí posilování těchto partií z obavy před vytvořením nadměrné svalové hmoty v oblasti ramen a paží. Jak ale docílit zpevnění uvolněných svalů pokud možno v co nejkratší době, ideálně v pohodlí domova a vyhnout se vzhledu kulturistky? Účinným pomocníkem je jednoduchá posilovací pomůcka Powerspin, která rychle a efektivně navrací tvar povislým tricepsům.

Ať už máte jakoukoli postavu, v partiích paží se s přibývajícím věkem ukládá čím dál tím více tuku, kůže ochabuje a tvoří se dokonce celulitida. Nevzhledná „bingo wings“, jak se také povoleným pažním svalům někdy přezdívá, jsou jedním z prvních příznaků stárnutí kůže a často i nevzhledným doplňkem šatů na ramínka nebo triček bez rukávů.
„I když ženskému cvičení vévodí především posilování tzv. problémových partií, jako jsou zadek, stehna a břicho, jsou to většinou paže, které bývají nejčastěji opomíjené, ale zároveň také odhalené. Nejedná se však pouze o ženskou záležitost; i muže trápí nedostatečně pevné a vytvarované svaly. Proto je důležité na ně nezapomínat a pravidelným cvičením udržovat jejich pevné kontury,“ říká osobní trenérka Julie Wiederová.
Powerspin, který tvoří kruhová plastová trubice s ocelovou pogumovanou kuličkou uvnitř, zapojuje pomocí kruhového pohybu ve zpevněném zápěstí celou svalovou hmotu v pažích, hrudníku, ramenech a břišních svalech. Čím se kulička pohybuje rychleji, tím je vytvářen větší odpor. Variability cvičení lze dosáhnout změnou směru rotace po směru a proti směru hodinových ručiček a střídáním mezi levou a pravou rukou pro každý cvik – to zajistí, že se svaly aktivně zapojují a posilují. Zároveň byly za pomoci sportovních odborníků vytvořeny speciální série cviků pro různé typy ochablého svalstva paží, které vedou k viditelným výsledkům za mnohem kratší dobu než při běžném posilování s činkami.  
„Tento způsob cvičení se odborně nazývá izometrický, což znamená, že se cviky provádějí s minimálním pohybem ve staticky zafixované pozici a soustředí se na napětí ve svalech. To následně vede k rovnoměrnějšímu a vyváženějšímu posilování každého svalu v časově kratším horizontu,“ doplňuje Wiederová.
powerspin3.jpgVědecké testy prokázaly, že izometrické cvičení je mnohem účinnější způsob posilování než cvičení isotonické, kterým je například klasické zvedání činek. Jedny z hlavních předností Powerspinu jsou jeho skladnost a lehká manipulace s ním. Díky tomu můžete posilovat prakticky kdekoliv; ať už doma u televize, na chalupě nebo během polední přestávky v kanceláři. Pravidelné cvičení pouhých šest minut denně pak zajistí nejen vytvarované paže, ale také zpevněné břišní a zádové svaly.
Powerspin se prodává ve vybraných sportovních obchodech za cenu od 780 Kč (vč. DPH). K dostání je také v e-shopu www.powerspin.cz.
Notia, spol. s r. o. je autorizovaná společností RPM Sports Limited k exkluzivní distribuci produktů Powerspin a Powerball v České republice.
Více informací se dozvíte na: www.powerspin.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×