Jdi na obsah Jdi na menu
 


Joel Fuhrman - Jez, abys žil - Kuchařka

6. 2. 2015

nepojmenovany-1.jpg

200 receptů pro rychlý úbytek váhy, proti nemocem, pro trvalé zdraví

Kniha Jez, abys žil – kuchařka pomohla milionům lidí zbavit se přebytečných kil a prodloužit vlastní život, díky ní jsou správná výživa a skvělý pocit dosažitelnější než kdykoliv předtím.

Světoznámý lékař a autor bestsellerů Joel Fuhrman, M. D., ukazuje, jak si můžete vy, vaši přátelé a členové vaší rodiny vybudovat a udržet zdraví a štěstí. Kniha vás provází od regálů v supermarketu až do chvíle, kdy zasedáte k jídelnímu stolu. Obsahuje nejnovější vědecké poznatky o výživě, lahodné nové recepty, užitečné tipy, jak nakupovat a vařit, detailní nutriční hodnoty každého pokrmu a inspirativní příběhy lidí, jimž přístup nazvaný „Jez, abys žil“ změnil život. Je to ucelený průvodce nezbytnými poznatky pro zdravý a vyrovnaný životní styl.

JOEL FUHRMAN, M. D. je mezinárodně respektovaná autorita specializující se na prevenci a léčbu nemocí pomocí výživy. Je autorem mnoha bestsellerů, včetně titulů Superimunita, Jez, abys žil a The End of Diabetes. Vystudoval medicínu na University of Pennsylvania a působí ve výborech několika vědeckých a zdravotnických organizací, včetně Whole Foods Market.

Přeložil Petr Kotouš

349 Kč | vázaná bez přebalu | 336 stran | 165 x 235 mm

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×