Jdi na obsah Jdi na menu
 


O víkendu Špindl oficiálně otevře nový snowpark. Nebude chybět ani Big Air, lyžařské závody či hromadný sjezd na horských kolech

20. 2. 2015

snowpark.jpg

Největší krkonošské středisko nabízí i v letošní sezóně bohaté vyžití pro příznivce snowboardingu a freeskiingu. O víkendu otevře skiareál zbrusu nový snowpark na Svatém Petru a zprovozní Big Air. Nebude chybět ani Funtrack Hromovka nebo hromadný sjezd na horských kolech s názvem Chinese Downhill. Lyžaři se mohou těšit až na metr sněhu a denně upravované sjezdovky.

Špindlerův Mlýn nabízí v současnosti lyžařům ideální sněhové podmínky. Na čtyřiadvaceti kilometrech sjezdovek nejrůznějších obtížností leží v současnosti 70 až 100 centimetrů denně upravovaného sněhu. Plánujete-li víkend na horách, ve Špindlu se určitě nudit nebudete. „V sobotu budeme oficiálně otevírat nový Burton Snowpark na hřišti ve Svatém Petru. Na tomto místě je snowpark otevřený vůbec poprvé v historii. Výhodou je vlek vedoucí podél všech překážek a krásné výhledy na panorama hor. Park je určen především pro zkušenější snowboardisty a freestylisty,“ uvedl Čeněk Jílek, ředitel Skiareálu Špindlerův Mlýn, s tím, že areál nezapomíná ani na začátečníky. K dispozici mají jednodušší překážky nebo mohou trénovat ve Funtracku na Hromovce. Ta nabízí spoustu vln, nerovností a snazších překážek. Díky osvětlení je Funtrack otevřený i během večerního ježdění. O víkendu doplní areál i nově zprovozněný Big Air na dojezdu ve Svatém Petru. Ten bude také součástí trati Audi Snowjamu – finále světového poháru FIS ve snowboardingu, který se ve Špindlerově Mlýně pojede v polovině března a účastní se ho světová snowboardová elita. „V současné době probíhají přípravy trati, na které nebude chybět ani U-rampa a další překážky,“ sdělil Čeněk Jílek.

 

snowpark-2.jpg

 

Nadcházející víkend přinese do Špindlerova Mlýna i pátou řadu lyžařské reality show České televize S ČT Sport na vrchol. V sobotu se navíc můžete těšit na Chinese Downhill – hromadný sjezd na horských kolech po červené sjezdovce. Účast na sjezdu již potvrdilo dvě stě bikerů. Nebude chybět ani afterparty v restauraci Svatý Petr, kapela a DJ´s. Fajnšmekři si mohou víkendový pobyt zpestřit tzv. Zážitkovou večeří v restauraci Na Pláni na hřebenech Krkonoš v nadmořské výšce 1198 metrů nebo nezapomenutelným Fresh Trackem. „Lyžovačku na ranním manšestru a prázdné sjezdovce si mohou zájemci na Svatém Petru vychutnat v pátek, sobotu i neděli, a to v čase od půl osmé do půl desáté. Součástí Fresh Tracku je také bohatá horská snídaně v luxusní restauraci Na Pláni,“ dodal René Hroneš, obchodní a marketingový ředitel skiareálu.

Více na www.skiareal.cz

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×