Jdi na obsah Jdi na menu
 


AREÁL PVA EXPO PRAHA – LETŇANY HOSTIL 7. A 8. ZÁŘÍ 2012 VÍCE NEŽ 300 VYSTAVOVATELŮ A 16 TISÍC NÁVŠTĚVNÍKŮ

AREÁL PVA EXPO PRAHA – LETŇANY HOSTIL 7. A 8. ZÁŘÍ 2012 NA DESETI TISÍCECH METRECH ČTVEREČNÍCH  VÍCE NEŽ 300 VYSTAVOVATELŮ A 16 TISÍC NÁVŠTĚVNÍKŮ PŘICHÁZEJÍCÍCH SEM ZA NOVINKAMI, TRENDY, KRÁSOU A HARNIONIÍ  PŘEDSTAVOVANOU NA PRESTIŽNÍM  VELETRHU KOSMETIKY A ZDRAVÉHO ŽIVOTNÍHO STYLU WORLD OF BEAUTY & SPA. JAKO BONUS PRO NÁVŠTĚVNICE BYLA PŘIPRAVENA VOLNÁ VSTUPENKA NA SOUBĚŽNĚ PROBÍHAJÍCÍ VELETRH „MINERÁLY A DRAHÉ KAMENY“ A DALŠÍ AKCE

 042__dsc2868.jpg

Mezinárodní kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA se stal bezesporu nejprestižnější veletržní událostí  oborů zaměřených na krásu těla i duše.  Pro účast se rozhodla řada zástupců světoznámých značek, kteří představili návštěvníkům TOP novinky ze světa i z tuzemska. Byly při tom známé tváře odborníků -   špičkoví vizážisté a vítězové mezinárodních soutěží – nechyběli Pavel Bauer a Štěpánka Podroužková, své kadeřnické show i hodnotitelské schopnosti předvedli Martin Loužecký, Honza Hlaváček, Romana Topinková, Blanka Hašková, Martha Ronke Ayrorinde.

 

Ze světa miss krásy a modelingu zavítaly Monika Žídková, Agáta Hanychová, Taťána Šedivá či olympionička  Eliška Klučinová a další.  

 

Všude na stáncích i v přednáškových sálech nabízeli své znalosti školené kosmetičky, nehtoví designeři, pedikéři, módní návrháři, odborníci. Trendem byly přístroje a na formování postavy, fyzioterapie, masáže, relaxace i alternativní metody diagnostiky a preventivní péče. Velká část veletrhu byla věnována bio-trendům, biokosmetice, aromaterapii a přírodní péči.

 

KOSMETICKÉ ZNAČKY NA VELETRHU
Na veletrhu byla k vidění řada produktů známých značek – nových i tradičních, návštěvníci dostali možnost prohlédnout si u té „své“ firmy novinky, seznámit se také s ostatními, a třeba si i najít nějaký zajímavý produkt, kterým potěší své klienty i sami sebe. Nechyběly značky Gernétic, Biologiqe Rechérche, Artdeco, Wimpernwelle, Emporio Lashes, Vizart, Sorisa, Skeyndor, Mezosystem, Coccon, Coneta, Thalaspa, Anarte, NILO, NaturaHouse, Dialab, Thalac, Afrodita, Payot, Macon, Arabesque, Dr. Grandel, Ryor, For Life, Hylunia, Lashem, EstMedic, Evora, Dr. Entner, Jean Klébert, Syncare plus, Cannabis, Torf Ziegler,Salvus, dvě desítky firem z oblasti žádané biokosmetiky a přírodní péče (Atok, Nobilis, Saloos, Yasmina, Hanna Maria, Khádí, ….), z nichž byla řada na veletrhu poprvé, také např. firmy nabízející slušivé oblečení pro kosmetičky z tuzemska i zahraničí a mnoho dalšího.

KOSMETICKÁ A ANTI-AGING PÉČE – UNIE KOSMETIČEK
Ty nejlepší ukázky péče leaderů kosmetického oboru na stáncích byly doplněny programem  v malém salonku v průběhu dvoudenního FESTIVAL OF BEAUTY pořádaného Unií kosmetiček. V programu FESTIVAL OF BEAUTY se představily značky Payot Paris, Matis Paris, Laboratoires Filorga Paris, SynCare, Artdeco, Janssen Cosmeceutical, Biodroga, Gernétic, Xtreme lashes, ATOK, Eko – Vuk, EstMedic, KP Medical a další přední kosmetické značky.

 

030_dsc_2242.jpg

 

VYBAVENÍ PRACOVIŠŤ
Za shlédnutí stál jistě špičkový kadeřnický nábytek Maletti, luxusní vybavení pro kosmetická, wellness a spa studia NILO, stejně tak jako nabídka chytrého počítačového řešení pro řízení kosmetických salonů.

 

TRENDY V LÍČENÍ, ÚČESECH, ODÍVÁNÍ-  LOOK 2012/2013
Atraktivní inspirací pro návštěvníky jdoucí s trendy v líčení a stylingu bylo představení podzimních trendů  Estée Lauder, Artdeco,  současný „porcelánový“ trend “ Look Dita von Teese“, revoluční  líčení  „stage air make-up“ by BSPRO.cz, trendy značky  Arabesque a další. A  pro slavnostní příležitosti tu byl „Šarm tanečního parketu“ ztvárněný osmi účastníky Mistrovství v make-upu, „Benátská noc“ nalíčená Štěpánkou Podroužkovou jako téma Fotomakeupu 2013  či kreativní téma dalšího ročníku soutěže CREATIVE IMAGE TEAM 2013 by Pavel Bauer – „NEW ROMANTICS“.

 

Jak čarovat s kadeřnickými nůžkami ukázali nejlepší kadeřníci v INSPIRACI 2013. Soutěž doplnila samostatná kadeřnická vystoupení Honzy Hlaváčka a jeho týmu, show Romany Topinkové,  k Afro-účesům se vrátila Martha Ronke Ayrorinde. Návštěvníci dostali možnost zkusit nový účes v počítačové simulaci a ti odvážnější hned „na místě“ zhotovit účes rukama šikovných kadeřníků.

 

Přehlídku trendů završily módní show značek Lee, Wrangler, módní show Českých modelek, přehlídky prestižních škol SOŠ  Havířov-Prostřední Suchá a SPŠO v Praze 7, juniorské modely Národní komory módy a Fashion Rally international. Z Anglie navštívila veletrh CATWALK SHOW – netradiční prezentace „po anglicku pojatých“ oděvů pro kosmetičky, kadeřnice, maséry a další pracovníky v oborech krásy. „Třešničkou na dortu“ a lákavou show pro ženy i muže byla přehlídka luxusních plavek firmy „Fashion Island“ s Agátou Hanychovou a Taťánou Šedivou

 

A ze zkrášlování není možno vynechat nové trendy v nehtovém dizajnu a zdobení nehtů, které přinesly desítky vystavujících firem, předváděly se ukázky modeláže, zdobení i celkové péče o ruce a nehty. Zájemci dostali možnost vyzkoušet  třeba jen na jednom nehtu to, k čemu dosud neměli odvahu nebo čas.

 

Podiatrie – moderní péče o nohy – dostala na veletrhu své nezaměnitelné místo. Kromě soutěže probíhal seminář i ukázky různých druhů péče s důrazem na kvalifikaci i zvládnutí přístrojové pedikúry.

 

SOUTĚŽE
Pro soutěživé jedince i jejich fanoušky proběhly soutěže v oborech:
Make-up-Česká mistrovská soutěž se zahraniční účastí na téma Šarm tanečního parketu s postupem na Mezinárodní mistrovství v Düsseldorfu, jehož certifikát přinesla zástupkyně společnosti Veletrhy Brno
Nail Design – Česká a mezinárodní mistrovská soutěž, postup na prestižní soutěž v Düsseldorfu
Péče o nohy – Podologická soutěž pod záštitou České podiatrické společnosti
Kadeřnícký svět –INSPIRACE 2013 – finalisté „life“ na podiu soutěží o stotisíc korun
Soutěž BEAUTY EXPO & PROKOS PRODUCTS AWARD o ocenění „“high quality product“
Vyhlášení témat Creative Image Team,  Fotomakeup 2013 a mnoho dalšího.

 

_dsc3741.jpg

 

RELAXACE, REGENERACE, ZDRAVÝ ŽIVOTNÍ STYL
Prevence zdraví těla i ducha je oborem, kdy by každý pro sebe měl něco udělat. Již zdaleka jsme překročili omezení na „zdravé“ potraviny či výživové doplňky“, pyramida nadstavby je vytvořena spojením  našeho myšlení se smysly, pocity a náladami, které můžeme příznivě ovlivňovat, a zpětně přes ně ovlivňovat svoji celkovou duševní a tělesnou harmonii a rovnováhu. Vystavovatelé připravili škálu nabídek a poradenství v oblasti relaxačních, regeneračních či detoxikačních masáží, aromaterapie, používání éterických olejů a dalších čistě přírodních prostředků, stejně tak např. sestavování jídelníčku pro jednotlivé typy, cvičení při problémech s pohybovým aparátem, plavání a vodní aktivity, zdravé opalování – to vše také pro naše juniory. 

 

Jako červená niť  procházela  veletrhem aktuální nabídka výuky v zúčastněných oborech, nesčetné možnosti studia, školení či rekvalifikací pro práci v oborech zkrášlovacích a relaxačních služeb, které jsou stále více žádané a mají velkou budoucnost.

 

Příští termíny veletrhů WORLD OF BEAUTY & SPA jsou připraveny na
1. a 2. března 2013 a 6. a 7. září 2013 opět v pražských Letňanech.

 

Fotogalerii, tiskové zprávy i výsledky soutěží jakožto další informace o podzimní akci najdete
na www.WorldOfBeauty.cz
a stránkách Facebook: www.facebook.com/KosmetickyVeletrh   

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×