Jdi na obsah Jdi na menu
 


Také Vás náročné zimní období ničí? Začněte s přirozenou očistou organismu a kondice se vrátí

31. 12. 2011

chlorella-pura-150.jpgZima je zase tak neskutečně dlouhá… Výkyvy teplot, inverze a nedostatek slunce nás psychicky i fyzicky vysilují, nechce se nám ven, špatnou náladu zajídáme. Angína si podává kliku s virózami, cítíme se slabí a bez energie. A k tomu všemu přibylo přes zimu na Vašem těle pár kilogramů navíc. Nenechte se převálcovat apatií a zkuste se zase dostat do formy! Začněte přirozenou detoxikací Vašeho organismu s pomocí zelených potravin. Budete-li chtít, nastartují Vaši cestu ke zdravému životnímu stylu.

Detoxikace je, když…
Slovo toxin znamená nežádoucí látku, jed. Do lidského těla se toxiny dostávají z různých zdrojů a mohou velmi negativně ovlivnit zdraví člověka a kvalitu jeho života. Špatná strava, stres, alkohol, kouření, užívání léků a pobyt ve znečištěném prostředí – to všechno nás zatěžuje. Lidský organismus sice umí nežádoucí látky pravidelně vylučovat, ale nesmíme ho zatížit příliš. To pak nezvládá. Platí, že čím zdravější tělo, tím lepší schopnost zbavovat se vlastních toxinů.
 „Jestliže organismus ztrácí schopnost sebeočišťování, postupně se zanáší a přicházejí zdravotní potíže, nemoci a alergie. Právě proto je tak důležité dbát na pravidelnou detoxikaci, respektive odjedování organismu,“ říká Bob Dvořák, poradce české společnosti Chlorella centrum, která nabízí čistě přírodní potravinové doplňky pro očistu organismu.
Kdy s očistou organismu začít?
Odpadní látky se hromadí ve střevech, v krvi, v cévách a také třeba v kůži. Když se tělo toxinů dostatečně nezbavuje, snižuje se odolnost organismu. Výsledkem mohou být například zažívací potíže, zácpa, bolesti hlavy, kožní problémy, přetrvávající únava či přibývání na váze. Týká se to i Vás? Máte nejvyšší čas s regenerační kúrou začít! Příště ale raději pročistěte Vaše tělo dřív, než jedy začnou narušovat správné fungování Vašeho organismu.
Jak na to?
Lidé odjakživa zkoušejí různé formy očistných technik, včetně půstů a diet. Úprava jídelníčku by rozhodně měla být součástí detoxikace, velmi vhodný a účinný je také aktivní fyzický pohyb a konzumace potravin, které mají schopnost na sebe nežádoucí látky napoutávat a pravidelně je z těla odvádět. „Pro tyto účely se přímo ideálně hodí čistě přírodní tablety CHLORELLA PURA ze sladkovodní řasy Chlorella pyrenoidosa. Pravidelné užívání doporučených dávek chlorelly je zárukou zdravého čistého organismu, ve kterém se nehromadí žádné toxiny,“ doporučuje Dvořák. Připomíná, že ze všech rostlin má právě Chlorella pyrenoidosa nejvyšší koncentraci zeleného barviva chlorofylu se skvělými detoxikačními účinky. Řasa toxiny napoutává na vysoké procento své nestravitelné vlákniny a stolicí je odvádí z těla pryč. Pečuje také o dobrou kondici a poměry střevní mikroflóry, která toxiny neutralizuje. „Kromě toho chlorella mechanicky pročišťuje střeva, podobně jako kominická štětka protahuje sazemi zanesený komín,“ přibližuje Dvořák.
chlorella-pura-90.jpgTip pro Vás: e-shop www.chlorellacentrum.cz nabízí tři v jednom - očistu organismu, posílení imunity a lepší kondici www.chlorellacentrum.cz nabízí kvalitní, vysoce účinné a 100% přírodní tablety CHLORELLA PURA pro očistu organismu, posílení imunity a zlepšení celkové kondice. Dodají organismu vitamíny, minerály, živiny a jiné látky, které mají blahodárný vliv na zdravotní stav. Očistná kúra na měsíc a půl Vás vyjde na 644,- Kč.    
Jedinou složkou zelených tablet CHLORELLA PURA je sladkovodní řasa Chlorella pyrenoidosa pěstovaná ve špičkové kvalitě v přírodním prostředí Taiwanu. V čisté přírodě s křišťálovou vodou a slunečním svitem 360 dní v roce. Tablety nejsou návykové. „Tedy pokud se nepočítá návyk na dostatek energie a návyk na pevné zdraví,“ dodává Dvořák.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×