Jdi na obsah Jdi na menu
 


VELETRH WORLD OF BEAUTY & SPA ZAHÁJIL VELETRŽNÍ SEZÓNU KRÁSY

24. 9. 2013

16. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA zahájil podzimní sezonu již v pátek 6. a v sobotu 7. září opět v moderních halách areálu PVA EXPO PRAHA – LETŇANY. Na více než třech stovkách výstavních stánků měli vystavovatelé pro sedmnáct tisíc návštěvníků připraveny top-novinky i oblíbené výrobky z oborů péče o pleť podle jejího individuálního stavu, možností formování postavy, návodů na zdravý životní styl a vhodný pohyb, a to nejen dospělých ale i třeba předškolních dětí, představovala se péče o vlasy a účesová tvorba, nehtová modeláž a péče o nehty, péče o nohy. V nabídce byly také sauny, solária i alternativní opalování pokožky.

Nejen z estetických, ale i z praktických důvodů mnohé ženy preferují modelované gelové či akrylové nehty před nehty přírodními. V nabídce nehtových designerů byla nejen samotná modeláž, kdy zhotovují rozličné tvary a délky nehtů podle přání zákaznic, ale také jejich zdobení jako doplněk k oděvu nebo třeba pro zvláštní příležitosti, plesy, svatby, promoce. A pro plesovou sezónu může být nápaditou tečkou i decentní zdobení nehtů na nohách, či jemná kresba na kůži doplňující celkovou image.
 

b31__d8d5265-cepelak.jpg

 
Nechyběly trendy v líčení, účesech, odívání – look 2014 – již tradičně v podání týmu Pavla Bauera, Štěpánky Podroužkové a dalších předních vizážistů. Jak čarovat s kadeřnickými nůžkami ukázali nejlepší kadeřníci – úspěch sklidila opět show Honzy Hlaváčka a Martina Loužeckého, Blanky Haškové i Romany Topinkové (rockové téma a téma Stmívání). Velkou oblibu si získala řada módních přehlídek předních návrhářů a oděvních značek (Pavel Jevula, Desigual..) v podání řady známých tváří z volby miss i show businessu, tentokrát se m.j. zúčastnila Monika Žídková, Eliška Bučková, Taťána Makarenko, Taťána Šedivá a finalistky České Miss 2013. Také ženám plnějších tvarů patřilo několik inspirativních přehlídek. Magnetem byla i autogramiáda Marie Rottrové, „poledance show“ i řada hereckých tváří, které přišly na veletrh za svou kosmetikou i novými dojmy. Na stánku Phyris to byla Simona Stašová, na stánku Yasmínka pak Ester Janečková a mnoho dalších.
 

d05_img_5388-alessi.jpg

 
V několika saloncích i na hlavním podiu probíhal kromě programu věnovanému metodám pro péči o příjemný a mladistvý vzhled také cyklus interaktivních přednášek a ukázek věnovaných péči o nohy, aromaterapii, relaxaci, regeneraci, metodám alternativní péče o zdraví i vzdělávání v těchto oblastech. Návštěvníci se dozvěděli, jak a proč používat aromaterapii, kdy začíná být nezbytnou fyzioterapie, které masáže mohou vyzkoušet a jak pomáhají při jejich životním stylu, co je irisdiagnostika, jak pozitivně ovlivňovat duchovní sféru života a myšlení.
 
Nejmodernější vybavení salonů potěšilo především profesionální kosmetičky i kadeřníky, maséry, fyzioterapeuty a další zástupce z oborů krásy a regenerace. Také příznivci biokosmetiky a přírodní péče nalezli „své“ přípravky na řadě stánků.
 
Na veletrhu probíhala řada soutěží: finále České mistrovské soutěže v make-upu, mezinárodní soutěž v modelování nehtů (nail designu), mezinárodní soutěž ve Spa manikúře, finále prestižní soutěže kadeřníků „INSPIRACE 2014“, tentokrát věnované elegantním a přitom mužně vypadajícím pánským účesům, i soutěž pod názvem „BEPPA“ o výrobky mimořádné kvality, které nabízejí naši výrobci i prodejci. Oceněny byly domácí výrobky i přípravky z dovozu, kromě pamětní destičky a diplomu dostali ocenění předkladatelé také právo užívání razítka „high quality product“ na svých příbalových letácích, obalech i dalších tiskovinách.
 

b14_img_4421-alessi.jpg

 
Novinkou byla samostatná hala s nabídkou minerálů, drahých kamenů, bižuterie a doplňků, kam byl vstup pro návštěvníky zdarma. Především přírodní minerály více i méně zpracované rukama zručných tvůrců byly vyhledávané jako nezbytná tečka k slušivému účesu, líčení a oděvu pro pracovní i slavnostní den, zvláště pak pro večerní příležitosti. Pro jejich autenticitu a často snad i schopnosti pozitivního „naladění“ byly také v hledáčku příznivců směru feng-shui.
 
Milovníci letadel a leteckého umění navštívili i Den letiště Praha Letňany. V sobotu 7. září tu byla k vidění nevšední a raritní letadla, ukázky leteckého umění, bojové ukázky, dobové vojenské kempy a mnoho dalších zajímavostí. Vstup byl pro návštěvníky zdarma.
 
Fotogalerii i výsledky soutěží jakožto další informace pro podzimní veletrh najdete na www.worldofbeauty.cz . Další informace můžete najít i na našich stránkách na Facebooku http://www.facebook.com/KosmetickyVeletrh
 
Těšíme se na další veletržní setkání, tentokrát 14. a 15. března 2014 opět v moderních halách PVA EXPO PRAHA – Letňany.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×