Jdi na obsah Jdi na menu
 


Malá zemětřesení – Jennifer Weinerová

4. 10. 2008

Obrazek

Pokud by Sex ve městě pokračoval až do chvíle, kdy bychom mohli sledovat, jak všechny čtyři hlavní hrdinky otěhotní, mohl by se příběh rozvinout podobným směrem, jakým se ubírají Malá zemětřesení...
 
Becky je baculatá kuchařka, která má sice úžasného manžela, novorozenou dcerku a uznávanou restauraci, ale zato ji osud obdařil vpravdě pekelnou tchyní.
 
Kelly pracuje jako organizátorka večírků a zuřivě se snaží co nejúspěšněji skloubit práci a mateřství. K tomu se jí po bytě plouží nezaměstnaný manžel, který se nejen zapomíná holit, ale občas už ani nepovažuje za nutné zapínat si kalhoty. Ayindin manžel, basketbalová hvězda, zničí její důvěru v tom nejzranitelnějším okamžiku a vystaví tak svou rodinu zničující pozornosti médií.
 
A pak je tady Lia, herečka, která po strašlivé tragédii opustila svou hollywoodskou kariéru i manžela, aby začala nový život.
 
Od prvních stránek nás autorka hodí rovnýma nohama do života svých postav a až do konce ani na chvíli nezpomalí...
 
Tahle hořkosladká komedie by mohla být dokonalou učebnicí pro prvorodičky, protože krásně, ale bez příkras vypráví o celé té hrozné i nádherné směsici radosti a zlosti, kterou přinášejí ty vyměšující, říhající a ječící ranečky – naše milované děti.
 

Vydalo nakladatelství Metafora

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×