Jdi na obsah Jdi na menu
 


Náhoda, vtip a romantika? V podání Kateřiny Petrusové zaručený recept na skvělé čtení!

9. 10. 2014

Již v pondělí vyjde nová kniha od Kateřiny Petrusové. Tentokrát se můžeme těšit na opravdu „chutný“ příběh ze života, plný dobrého jídla, sportu, neuvěřitelných situací a náhod. Nebude chybět romantika, humor, jiskření aneb všechno, co je pro knihy této autorky typické. Vtipná romance s netradičním názvem Pekáč buchet vyjde v Nakladatelství Fragment již 13. října!

Pekáč buchet je pátou knihou autorky, která si již svými příběhy získala velké množství čtenářek napříč věkovým spektrem. Její příběhy jsou vtipné, romantické a psané s typickým nadhledem autorky. S hlavními postavami, které jsou uvěřitelné a mají stejné klady i zápory jako obyčejní lidé, se mohou čtenáři snadno ztotožnit. Hlavní hrdinka Pekáče buchet nebude výjimkou.  
Komu se někdy něco hodně nepovedlo? Kdo si někdy myslel, že všechno určitě dopadne jinak? Kdo by neznal pořekadla jako „Láska hory přenáší“ nebo „Láska prochází žaludkem“? V příběhu, na jehož počátku stojí jedna velká náhoda, nebo spíše malá nehoda, se může tak trochu najít každá čtenářka. 
Kateřina Petrusová, která dle svých slov „přečte vše, co jí přijde pod ruku“, přináší další svěží, zábavný a „chutný“ příběh. Začtěte se do vtipné romance, která vás přesvědčí o tom, že i dva na první pohled naprosto neslučitelné světy mohou najít jeden ve druhém zalíbení.
 
1.jpgAnotace:
ONA
Redaktorka ženského časopisu, expertka na vaření. Miluje nové recepty, oprašuje staré po babičkách, dobrého jídla se nikdy nepřejí a je pro ni středobodem vesmíru. Sama o sobě říká, že je gastrosexuálka. Sport je pro ni nutné zlo, aby nenakynula jako její milované tvarohové buchty. Jmenuje se Klára.
ON
Adrenalinový sportovec. V létě leze po horách, v zimě po zamrzlých vodopádech. Sport je součástí jeho života a nedokáže bez něj existovat. Jeho břišní, zádové, hýžďové, no prostě všechny svaly, podle toho patřičně vypadají. Pekáč buchet může spořádat na posezení a nebude to na něm vůbec vidět. Jmenuje se Matouš.
Je vůbec možné, aby dva takto rozdílné světy fungovaly společně? Stačilo jediné včelí bodnutí a následná prudká alergická reakce, a bylo to. Náhoda je spojila dohromady, a tak na nich můžeme otestovat hned dvě lidová moudra: že láska prochází žaludkem a že láska hory přenáší.
Další skvělé čtení od Kateřiny Petrusové, které smlsnete jako pralinku. Najdete v něm všechno, co na jejích knížkách máte rády: svérázné postavy, skvělé dialogy, nečekané zápletky. Vtip, romantiku i napětí.
 
Slavnostní křest knihy „Pekáč buchet“ se uskuteční 15. října 2014 od 17 hodin v Paláci knih Luxor za účasti autorky Kateřiny Petrusové a vzácných hostů – Heleny Rytířové, Kristýny Kociánové a Evy Krejčířové. 
 
O Nakladatelství Fragment
Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991 pod názvem Jan Eisler – Fragment a od května 2007 funguje jako Nakladatelství FRAGMENT, s.r.o. V současnosti patří k deseti největším nakladatelům v České republice v počtu vydaných titulů s ročním obratem přesahujícím 120 mil. Kč. Od svého vzniku vydalo více než 2450 různých publikací, jejichž prodej přesáhl 23 mil. kusů výtisků. V roce 2013 Nakladatelství Fragment vydalo 211 knižních novinek a podobně tomu bude i v roce následujícím. Nakladatelství Fragment se daří s úspěchem pronikat i na zahraniční trhy. Do konce roku 2013 bylo uskutečněno celkem 477 prodejů původních projektů do zahraničí. V roce 2005 byla založena pobočka Vydavateľstvo Fragment, s.r.o., se sídlem v Bratislavě. V roce 2013 představil stále rostoucí slovenský Fragment 114 knižních novinek.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×