Jdi na obsah Jdi na menu
 


život je plný překvapení

Milí čtenáři, čtenářko. Už dlouho Vám slibuji další úvahu. O ročních obdobích jsme už přemýšleli, a tak je na čase obrátit se jiným směrem. 

     Jak začít? O čem psát? Proč vůbec psát? Svěřit své pocity pomocí papíru, je už dlouho nejlepším prostředkem. Je úžasné, že nemusíte promluvit a přesto vyjádříte své nejvnitřnější já. Touhy, obavy, prožitky. Někdy se náš život ubírá správným směrem, jindy z něho nemáme příliš velkou radost.

    Už se vám někdy stalo, že se váš život obrátil "vzhůru nohama"? Že jste potkali někoho, koho jste dlouho hledali? Teď nemyslím muže, jen člověka (lidi), kteří Vás někam posunou? Nastartuji ve Vás sílu, prostřednictvím které budete dělat věci, o niž jste neměli ani tušení? Stávají se z Vás lepší lidé, kteří chtějí pomáhat druhým, dělat jim radost?

    Znáte ten pocit, když stojíte na břehu moře, před Vámi obzor, za který nemůžete dohlédnout-nevíte co se za ním skrývá? Co když je tam něco nečekaného, překvapujícího, co by život mohlo obohatit? Máme v sobě sílu překročit ten zaběhaný stereotyp a začít jinak? Nevzpomínat na věci co byly a jít vstříc novým? Budeme na to mít odvahu? 

    Kéž jsme vždy naladěni tak, abychom dokázali udělat změny, i když to přinese něco úplně nového, s čímž jsem nepočítali a doslova nás to vrhne do víru událostí, které nás zavedou do jiné "dimense". Už nic nebude jako dřív. A tak se nebojme změn. Náš život bude bohatší. Ať je oproštěn od vši závisti, nenávisti, žárlivosti a sobectví. Ať máme vždy otevřenou dlaň pro někoho, kdo to bude potřebovat, protože nikdy nevíme, kdy budeme potřebovat my jeho. Tak ať se můžeme všem dívat rovně do očí s čistým svědomím, že jsme udělali všechno, co jsme udělat mohli. HODNĚ SÍLY. AŤ SE NÁM TO VŠEM DAŘÍ.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář