Jdi na obsah Jdi na menu

Oblékání

3. 4. 2012

Jako každé ráno ,se musíme převléci z pižámka do tepláčků a bez vztekání to prostě nejde.

dsc01705.jpg

Doteď jsme musela Honzíka honit po bytě,odchytit ho,chvíli s ním zápasit,svléknout ,posadit na nočník a to vše za vydatného řvaní.

Zkusili jsme to teda přes větný proužek. Já chci nočník,převléknout a bačkůrky.honění po bytě se nekonalo, ochotně šel se mnou do obýváku,ale jakmile jsme ho chtěla posadit na nočník-začal se vztekat,válel se po zemi a nohami odkopával větný proužek-vůbec mu nevadilo,že má plnou plínu s pěkným pokladem.Prostě NECHCI,ale musel.

dsc01707.jpg

 

Naštěstí z nočníku nikam neutíkal,ale řval jako bych ho na nože brala,Po chvili se nakonec vyčůral a nočník začal hrát tu příšernou melodii-bože jak já ji už nenávidím,když neřve Honza tak řve káča,a když neřvou dětí hraje nám tu nočník a hraje také po tom co se vynese-čidla se musí pořádně vysušit,aby konečně přestal hrát.

Akorát Honzíkovi se hrací nočník líbí,přestal brečet a začal volat jééé jéééé-dostal velkou pochvalu-jéé no ty jsi šikulka,pak jsme šli společně nočník vynést a ukazuji mu další piktogram-převléknout se-nechtěl protestoval.

 

dsc01711.jpg

Lákám ho na ponožky se značkou-ty vždycky zaberou-miluje značky.

dsc01717.jpg

konečně pochopil,že se jdeme převléci

dsc01715.jpg

ponožky mají velký úspěch ještě ,že jsem koupila rovnou dvoje

dsc01721.jpg

ještě musím ty ponožky všem ukázat

dsc01722.jpg

musím říci,že to bylo prvně ,kdy se Honzík snažil si ponožky obléknout sám.

A jde se snídat-řev,válení po zemi,utíkání a schovávaní se v rohu místnosti za stůl,Káča řve také-a já zatínám zuby,abych to vůbec vydržela.

dsc01725.jpg

a copak se asi stane se snídání,když maminka na chvilku odejde uklidnit kačenku-dát ji dudlík a chrastítko?caa minuta pryč?

dsc01727.jpg

Tak nějak vypadá naše ráno.a to bylo jedno ještě z lepších.

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Amelie - u nás?

24. 8. 2012 2:02

To vypadá jako u nás...Jen Jenda pyžamo odmítá.

Hora - Tohle je normální ráno

21. 5. 2012 18:55

Tady není nic, co by ukazovala, že malý je nemocný. Celé je to o tom, že Vy po něm chcete věci, které on v tomto věku - jako i jiné děti, prostě nedokáže. Co kdyby jste změnila svůj přístup a na blog si zaznamenávala, čím Vám syn/děti udělali radost, a v těžkých chvilkách, které mají všichni rodiče, jste se k nim vracela? Místo výčtu hospitalizací, např. co jste venku pěkného viděli.