Jdi na obsah Jdi na menu
 


Story

 Takže napadlo mě, že vám sem dám nějaký příběh o One direction, dlouho, hodně dlouho jsem tu nebyl, tak vám to chci vynahradit;) ten příběh není můj;)

Autorka :  DOMČULÉ NĚMEČKOVÁ

 

Ahoj,jmenuji se Elizabeth.Je mi 17 let a bydlím v malé vesnici jménem Cawsand v jižní Anglii,chodím na střední školu spolu s mojí nejlepš

í kamarádkou Lucy.
Je sobota,venku prší,sedím na okně a koukám na kapky deště jak dopadají na zem…
najednou někdo zazvoní... ,,crr crr‘ okamžitě jsem vyběhla otevřít dveře,vlastně ani nevím kdo by to mohl být,ale je mi to jedno vše lepší než se nudit v pokoji sama.Otevřu dveře a tam stojí moje nejlepší kámoška celá promáčená se slzami v očích. Hned jsem ji objala a dala jí věci na převlečení. ,,co se stalo Lucy?,povídej “ zeptala jsem se jí když sme seděli na posteli s hrnkem kakaa se šlehačkou(přesně takhle jsem ještě před rokem trávila čas se svojí maminkou,vždy když jsem měla nějaký problémy uvařila kakao se šlehačkou a seděli sem na posteli,povídali sem si o všem možným…bylo to super…jenže před 7 měsíci moje maminka umřela při velké autonehodě,moc mi chybí,ale vím že je tu pořád semnou,v mém srdci ).. 
Probrala jsem se ze svého myšlení a zjistila jsem že mi Lucy něco říká,cítila jsem se špatně že jsem jí neposlouchala…,,ehmm..Lucy,omlouvám se ale řekneš mi to znova?? Trochu jsem se zamyslela.‘‘ řekla jsem co nejjemněji aby se ještě víc nerozbrečela že jí nevnímám a tak začala:,,měla jsem mít dneska schůzku s Tonym.Mělo to být naše měsíční výročí,ale on nedorazil…napsal mi smsku že nemá čas že se musí učit a když jsem šla domů viděla jsem jak sedí v parku s nějakou holkou..El!.. oni se líbali..chápeš to jak mi to mohl udělat!‘‘ a najednou začala brečet ještě víc než před tím..,,ale Lucy,co když to nebyl on,třeba se ti to jen zdálo…‘‘,,vím naprosto přesně že to byl on,poznala bych ho i na sto mil “ .. já jsem od mamčiny nehody žádného kluka neměla,ale i tak vím jaké to pro Lucy je tak jsem navrhla že si uděláme manikůru a vlasy a vyrazíme na nákupy,protože už nepršelo.
Šli sem do největšího obchoďáku ve městě.Sem jsme chodili jen výjimečně protože je to tu opravdu drahé,ale Lucy to zvedlo náladu a tím pádem i mě a nevadilo mi že utratím své peníze.Zašli sem do Mary Kay a koupili sme si lesky a pár řasenek.Uviděla jsem jeden dost nóbl krám,ale netušila jsem jak se jmenuje,koukala jsem jen po těch krásnech věcech.Najednou šli moje nohy úplně sami,jako kdyby mě neposlouchali…zastavili se až před vchodem toho krámu..,,kam jdeš?Tady to je strašně drahý El‘‘ vyhrkla najednou Lucy když mě doběhla ,,Ale koukej na ty hadříky,a navíc mají až 30% selvy,pojď se alespoň kouknout‘‘ kňourala jsem.Tak jsme vešli a já přebýhala od jednoho tílka k druhému,od jedněch šatiček k druhým a pak sem si to šla vyzkoušet i Lucy si vybrala pár věcí. Když sem se navzájem viděli každá v jiných šatech obě jsme začali zářit,prostě sme neodolali a museli si to koupit.Moc peněz nám už nezbylo a tak jsme šli na pohár a pak domů.
Když sem došli ke mně domů svalili sem se obě na postel a zářili radostí.Byla jsem moc ráda že už Lucy nemyslí na Tonyho. Večer asi kolem sedmé sme si oblékli nové šaty vzali jsme si nějaké ladící boty a vyrazili do klubu,kde sem potkali prima kluky a jednomu z nic se Lucy velmi líbila.S těma klukama sme se bavili celou noc pak sem si vyměnili telefoní čísla a asi kolem půl druhé ráno sem už vyrazili ke mně domů.Bylo vidět že má Lucy dost napito tak sem jí sundala boty a položila na postel.Sama jsem ale nemohla usnout,pořád jsem myslela na jednoho kluka z klubu,byl tak romantickej a milej a byl krásnej…Po chvíli jsem se přistihla jak vytáčím jeho číslo.Najednou jsem znervózněla,co když se mu nelíbim,nebo co když má holku…,,Ahoj El,co potřebuješ?“ ozval se hlas z telefonu a já se nehorázně lekla ,ehm..já jen jsem se chtěla zeptat jestli se nechceš jít projít?!“ odpověděla jsem ,,Jo jasně,tak se sejdeme v parku,zatím“ a zavěsil.Rychle jsem na sebe něco hodila a šla do parku.
Vdáli jsem viděla postavu která se přibližovala…Ano! Byl to on,byl to Harry , když jsem ho viděla mávat rozběhla jsem se a objala ho.Nevím proč jsem to udělala,ale jemu to zřejmě nevadilo.Sedli sem si na lavičku a povídali si bylo to fajn.Pak už jsem ale musela jít,i on tak sem se rozloučili objetím a šli zase každý svým směrem.
Ráno jsem to všechno vyprávěla Lucy a ta měla velikou radost že jsem konečně potkala někoho s kým si opravdu rozumím.Lucy pak šla za Tonym aby si to všechno vyříkali,když se vrátila byla šťatná tak jsem si říkala že se asi usmířili,ale opak!Rozešli se!Divila jsem se že Lucy není z toho rozchodu smutná,ale pak mi vysvětlila proč.Chápala jsem to,taky bych s Tonym víc jak měsíc nevydržela.
Odpoledne když už Lucy odešla šla jsem do knihovny dodělat úkoly do školy.V knihovně jsem potkala Tonyho…,,Čau El,co ty tady? A kde máš Lucy?“ Zeptal se ,,ahoj Tony,Lucy jela domů,proč tě to zajímá,vždyť ste se rozešli!“ odpověděla jsem drze ,,Tak bacha!Já se rozešel s ní,víš upřímně ses mi vždycky líbila víc než Lucy,tak mě napadá…‘‘,,né!ani náhodou,nepočítej s tim že bych s tebou chodila!‘‘ rychle jsem zareagovala. ,, No…stejně už mám jinou tak se měj!“ řekl rozrušeně a běžel pryč.Když jsem dorazila domů čekalo na mě překvapení..Táta! (zrovna se vrátil z Ameriky). ,,tatííí!“ zaječela jsem a objala ho. ,,Ahoj zlato,koukej co sem ti přivezl z Ameriky“…řekl a hodil po mě asi dvacet tašek se super hadříkama a i boty mi přivezl.Táta má skvělej vkus,přivezl mi fakt skvělý kousky a navíc mi dal opravdu veliké kapesné,prej abych se mohla odreagovat od školy.
V pondělí po škole jsem šla s Lucy na pláž. A koho sme potkali?! .. Jasně že Hrryho,Nialla a Louise s nějakou moc hezkou holkou(ty z toho klubu). Bylo to super odpoledne Lucy se moc líbí Niallovi tak jsem mu dala pár tipů co na Lucy zajisté zaberou.Se mnou a s Harrym to vypadalo slibně,slíbil mi že mi zavolá hned jak bude mít čas,ale pak už sme museli s Lucy jít.Tentokrát jsem šla já k Lucy a brouzdali sme po netu a hledali brigádu na léto.Našli sem něco jako vychovatelky na táboře,znělo to dobře a byly za to i dobrý prachy tak proč né.Pak sem se ještě učili na prověrku z matiky a chemie.Asi kolem 21:15 jsem šla domů.
Ráno mě vzbudila vůně lívanců s medem…nojo tatínek byl doma.On je opravdu dobrej kuchař,kdyby se mu přestalo dařit v podnikání,klidně by si mohl otevřít někde poblíž pláže restauraci.,,Dobré ráno broučku“ zvolal táta když jsem se připlížila do kuchyně ,, Udělal jsem pro tebe lívance s medem.Chtěl jsem ti to donést do postele,ale to by jsi u toho seděla dvě hodiny a já vím že máš prát ty prověrky takže se najez tady a pak se jdi připravit.Hodím tě do školy“.Hodila jsem do sebe ty vynikající lívance a šla se obléct.Vzala jsem si úzké černé džíny,světle fialový top a k tomu černé sáčko.zapletla jsem si svoje dlouhé rovné vlasy do copu a nazula si lodičky na mírném podpatku.Když mě táta vyhodil u školy popřál mi hodně štěstí a vlepit mi pusu na čelo.Mám ho moc ráda.Vešla jsem do třídy a hned jsem se zavěsila do Lucy.Vypadala překrásně,měla přiléhavé šedé tílko na to krásnou černou sukni,která měla dole gumu,k tomu podkolenky a krásné lodičky.Vlasy měla sepnuté sponkou a v nich měla květy lilie.Vypadala kouzelně.Testy se nám povedli a po škole měla Lucy rande s Niallem.Mě Harry ještě nezavoval,tak jsem se vydala na pláž chytat bronz.Zrovna když sem si chěla sundat vrchní díl plavek abych neměla na hrudi ty proužky a trojúhelníčky někdo na mě zavolal ,,hééj El!!..Ahoj,jak se máš??“ rychle jsem se zvedal a viděla jsem před sebou Tonyho ,,uggh to jsi ty?,co tady děláš??“ odpověděla jsem trochu zklamaně,čekala jsem že by to mohl být Harry.,,Hele chtěl jsem se ti omluvit za to jak jsem se choval v knihovně,byl jsem trochu v šoku proč mi najednou dala Lucy kopačky“ s těmi slovy si sedl vedle mě.,,Prý tě viděla v den vašeho výročí v parku jak ses líbal s nějakou holkou“ odpověděla jsem a opřela jsem se o skálu za mnou.,,jo tahle,to byla sázka..prosím omluv se za mě Lucy ona mi nebere telefon,je mi to moc líto,ale nechci jí nutit do něčeho do čeho se jí nechce víš?“ řekl zklamaně Tony.,,jasné že jí to vyřídím, Jakto že jseš tak milej najednou,nic proti,ale vždy jsi mi přišel nafoukanej“ řekla jsem s nevinným výrazem..,,Jo já vím,dost jsem se změnil,nechceš jít do vody?“ zeptel se a už mě tahal za ruce,tak jsem šla.Bylo to vážně fajn,nikdy jsem Tonyho z téhle stránky nepoznala,byl moc milej,ale čas plynula já furt myslela na Harryho,kdy konečně zavolá.S Tonym sem se domluvila že se zítra sejdeme v kavárně na náměstí,protože už jsem musela jít domů pomoct tátovi s nákupem.
Když sem se s Lucy vyděla druhý den ve škole hned mi všechno vyprávěla,má velké štěstí Niallovi se opravdu líbí a on jí taky a moc se k sobě hodí,je na ní moc milej.Byli spolu v Nando’s , to je Niallova nejoblíbenější restaurace.Ale jakože mi ještě Harry nezavolal,vím jsou to teprv tři dny a většinou kluci zavolají po týdnu,ale zdálo se mi že si s Harrym rozumíme.V tu chvíli jsem se zamyslela nad tím co by mi řekla mamka:,,Vše se dostaví ve chvíli,kdy to nejmíň čekáš.Netrap se tím broučku,on zavolá,jsi úžasná dívka“jako bych mámin hlas slyšela…
Lucy na mě byla naštvaná že jdu odpoledne s Tonym do kavárny.Ale už prej stejně měla plány s Niallem.Svým způsobem Lucy závidím.K ní se Niall chová hezky,ale na mě si Herold ani nevzpomněl,třeba jen nemá moc času.Budu doufat…Odpoledne sme šli s Tonym do Café Rouge.Já jsem si obědvala perníkové laté a Tony si dal to samé.Moc jsem si s Tonym rozuměla,furt sme si měli o čem povídat,ale moc mi scházela Lucy.Je hezké že je štastná a může být každý den s Niallem a já jim to přeji,ale od té doby se spolu už tolik nevýdáme,dřív sme spolu byly každou sekundu.,,nepůjdeme do Highgate“ zeptal se mě Tony,,jasně,mohla bych si něco koupit,pomůžeš mi něco vybrat?“ řekla jsem a dopila jsem laté.Tony zaplatil a když jsme se procházeli po buticích a Tony mi radil co si vzít,cítila jsem se krásně.Čím dál víc mi Tony připadal milejší.vybral mi asi dvoje letní šaty,opravdu krásně a rozhodla jsem se že něco koupím i Lucy.Našla jsem krásné béžové šaty s koženým páskem kolem pasu a s koženými páskovými ramínky.Když jsem se rozloučila s Tonym šla jsem potom ještě na chvíli na pláž a doufala jsem že tam někoho potkám…Sedla jsem si na moje oblíbené místo pod útesem a opřela jsem se o skálu.Po pár minutách jsem zahlédla jak se po pláži prochází Lucy s Niallem,držel jí kolem pasu a něco jí šeptal do ucha.Pak jí chytl za ruce a dlouze jí políbil.V tu chvíli se mi na tváři objevil úsměv.Niall a Lucy byli zamilovaní až po uši a já si uvědomila že to s Lucy už nebude jako před tím,když jsme se klukama ještě moc nezabývali.V hlavě se mi promítali vzpomínky jak jsme se jedna od druhé ani na krok nehnuli ,telefonovali si po nocích,dělili jsme se o svoje tajemství,pocity,trable zkrátka jsme si říkali vše.Čím déle jsem je sledovala jak se zasněně procházejí a smějí se tím víc jsem si uvědomovala že to sice nebude jako předtím.Ale byla jsem ráda že našla někoho,kdo jí byl opravdu tak blízký.
Šla jsem domů a povídala jsem si s tátou o jeho práci a o tom kdy bude zase muset odjet a na jak dlouho.Říkal že až za týden zase na celé 2 měsíce musí do Kanady,že prý tam má důležité kšefty a že z toho můžou být velký peníze.Po pár minutách jsem šla do pokoje a začala jsem si připadat sama.Kluk který se mi opravdu líbí mi nevolá,moje nejlepší kamarádka na mě už nemá skoro vůbec čas a moje jediná rodina(táta) zase odletí pryč. Přišlo mi že už je tu jen Tony.Zavolala jsem mu a on mě pozval na zmrzlinu a pak že zajdeme pařit,jeho kamarád prý pořádá doma mejdan.Chtěla jsem zavolat i Lucy,ale ta by nechtěla jít s Tonym a navíc už podle mě byla zaneprázdněná někde s Niallem,ale jsem moc ráda že je šťastná.Jen mi příjde že moc štěstí nemám.Tony mi v cukrárně objednal malinovej pohár,je moc pozornej,ani neví jak se dozvěděl že miluji malinovej pohár.Když jsem dojedla podal mi s úsměvem malou sametovou krabičku.Podivila jsem se co to může být…Otevřela jsem a to a v tu chvíli jsem se začala usmívat a radostí jsem Tonyho objala.,,děkuju Tony,je to moc hezké“ řekla jsem mu s úsměvem na tváři.,,není zač El,ber to jako omluvu“ a usmál se.Dal mi krásný stříbrný náramek s několika přívěšky.Byl fakt moc hezkej. 
Chvíli jsme si ještě povídali a pak jsem se šla převléct na ten večírek.Když jsem vyšla z baráku Tony zahvízdal a řekl:,,páni El,vypadáš fantasticky,budu na tebe muset dávat pozor“. Měla jsem na sobě černé mini šaty ber zamínek a k tomu krátkou koženou bundu z Ameriky co mi přivezl táta.K tomu jsem si vzala páskové boty na podpatku a vlasy si stáhla do culíky a načechrala jsem si ofinu.,,Díky i ty vypadáš hezky“řekla jsem Tonymu.On měl džíny,bílé tričko,kecky a ty vojenské přívěšky kolem krku.k tomu měl mikinu s vojenskými knoflíky našitými naproti sobě.Když jsme došli na párty k tomu krásnému domu,úplně jsem žasla.Bylo to tam krásný,nádherná gotická stavba s vyřezávanými sloupy.Všude stáli ledové sochy.Spousta jídla,pití,lidí…Když jsme s Tonym vcházeli dovnitř cytil mě kolem ramen a pošeptal mi do ucha:,,prosím nelekej se, vím že spolu nic nemáme,jen nechci aby po tobě vyjížděli různí nalití chlápci,kteří nevědí kdy přestat.“ a usmál se.I já jsem se usmála.Párty probíhala v klidu dokud se neobjevil on…Harry… když jsem ho uviděla,byla jsem zklamaná a rozhodla jsem se jít domů..Když jsem ale ocházela po ulici ve tmě sama,slyšela jsem jak za mnou někdo jde.Zrychlila jsem,ael někdo zamnou se rozběhl.Chytil mě za ruku a políbil mě.Chtěla jsem se odtáhnout,ale nešlo to.Pevně mě držel.Poznala jsem že to byl Harry,ale byla jsem na něj přece naštvaná.Nezavolal mi.,,Omlouvám se,že jsem nezavolal,neměl jsem vůbec čas.Moc mě to mrzí.“řekl když mě přestal líbat.,,Víš Harry“začala jsem,,potřebuju vědět jak na tom sme,chápu že jsi neměl čas,ale i jedna minuta by se přece našla.“pověděla jsem mu seslzami v očích.Harry mě pohladil,utřel mi slzy z tváře,chytil mě za ruku a táhl mě k autu.,,Harry kam chceš jet?“ptala jsem se ho.,,uvidíš,překvapení“. Nastartoval auto a jeli jsme docela dlouho,když konečně zastavil….rozhlédla jsem se a kolem sebe viděla jen stromy.Vylezla jsem z auta a Harry se někam rozběhnul.Nechal mě tam..Najednou se rozsvítila svíčka na cestě,pak další a další a utvořili osvětlenou cestu…Šla jsem po ní a dostala jsem se až k průzračnému jezírku kde zářil odraz úplňku.Na mostě stála poslední svíčka.Došla jsem k ní,rozhlédla jsem se,ale pořád jsem nic nechápala.posadila jsem se na tu lavičku,sfoukla svíčku a dívala jsem se na odraz měsíce v jezírku,když v tu chvíli začala hrát písnička od Whitney Houston-I Will Always Love you.Vstala jsem,rozhlédla jsem se a najednou jsem v dáli viděla Harryho s kyticí růží.Do očí se mi nahnaly slzy, v té vteřině když mi předával kytici řekl pouze tři slova:,,MILUJU TĚ EL“. Chytil mě kolem pasu a začal mě něžně líbat na krku,pak přešel k mým rtům a líbal mě..mezi nádechy se na mě usmál a řekl:,,moc pro mě znamenáš,a neumím si představit život bez tebe,tohle jsem plánoval celé dny kdy jsem ti nemohl zavolat.Popravdě jsem ti chtěl zavolat už včera,ale uvědomil jsem si že dnes je úplněk..chtěl jsem si pro tebe přijít v noci.Chtěl jsem aby to bylo jedinečné“a už mě zase líbal.Byla to ta nejkrásnější noc v mém životě.Asi po hodině jsme jeli k Harrymu domů a noc vášnivě pokračovala dál.
Ráno mě vzbudila vůně perníkového laté.Když mě harry uviděl vzhůru,lehl si ke mně a znovu mě začal líbat.Potom mi řekl ať jdu do kuchyně.Vstal a odešl.vzala jsem si Harryho košili a připlížila jsem se do kuchyně,čekal na mě u stolu a v ruce držel krabičku.dal mi jí ze slovy:,,chci ti říct co pro mě znamenáš,ale slovy to vyjádřit neumím,jsem moc šťastný že jsem tě poznal,chtěl bych s tebou pro začátek chodit,pokud bys chtěla i ty“… Otevřela jsem krabišku.Byl v ní krásný třpytivý řetízek s písmenkem ’H’. Chytila jsem Harryho kolem krku,něžně jsem se k němu přitulila a pošeptala mu do ucha:,,Moc ráda bych s tebou chodila,a i ty pro mě v životě moc znamenáš“ usmála jsem se a poprosila ho,aby mi připnul řetízek.Pak jsem ho vášnivě políbila a sedli jsem si ke stolu.Harry mě pak odvezl domů a domluvili jsme se že mě po škole vyzvedne u mě doma.
Do školy jsem přišla pozdě,ale vůbec mi to nevadilo.O přestávce jsem to vše vyprávěla Lucy a ta měla neuvěřitelnou radost,řekla jsem jí i to jak jsem je s Niallem viděla na pláži a jak mi bylo smutno.Taky jsem jí pověděla o Tonym.Lucy mi na oplátku vyprávěla že na té pláži když jsem odešla jí Niall řekl také že jí miluje a že spolu strávili pár vášnivých a překrásných nocí,jen říkala že to nebylo tolik romantické,ale že prý to pro ní byly ty nejlepší okamžiky…Byli jsme obě moc šťastné a pomohly nám k tomu i skvělé známky….Obě jsme postoupili do dalšího ročníku,ale teď nás čekali prázdniny a mi jsme se je rozhodli oslavit ve čtyřech … Bylo to moc příjemné odpoledne.Asi v půl šesté večer jsem se rozloučila s Niallem a s Lucy a Harry mě doprovodil domů.Cestou jsem se Harrymu svěřila s máminou nehodou a se vším co jsem po tom cítila a že proto jsem občas smutná.Taky jsem mu pověděla o tátovi,že je furt pryč a tak dál.Byla jsem ráda že mě Harry chápal,ale pak už jsme se museli rozloučit.
Hned jak jsem vlezla do domu,rozběhla jsem se hledat tátu,ale táta nikde,bála jsem se že už odjel a já jsem se s ním ani nerozloučila… naštěstí asi po půl hodině přišel,objal mě a řekl mi:,,El,zlato tohle mi už nikdy nedělej,měl jsem o tebe hroznej strach“a s těmi slovy mi vlepil pusu na čelo:,,omlouvám se tati,moc mě to mrzí…“.odvětila jsem.Pak jsem mu vyprávěla včerejší večer(vynechala jsem noc)a věci ohledně školy…byl na mě moc pyšnej.Po hodině jsem šla zase na pláž.Pláž mě totiž duševně spojuje s mojí mamkou,brala mě sem skoro každý den,na tomhle místě jsem se cítila blíž k ní)..I mamince jsem to jakoby cele vyprávěla a potom jsem ucítila lehký vánek na mé tváři,jako by mě právě pohladila.Sice mi začali po tváři téct slzy,ale byla jsem nesmírně šťastná…

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář