Jdi na obsah Jdi na menu
 


Spořící účty

Příspěvky

Spořicí účty

6. 5. 2012

V dnešní době je velice složité svěřit své finance, některé z institucí. Společností, které slibují nejlepší zhodnocení, když jim svěříte své finance, je opravdu spousty. Avšak jen některé mohou nabídnout ty nejlepší podmínky. Proto je důležité instituci vybírat přehledně a s rozmyslem. Jestli uvažujete o možnosti jak uložit peníze a přitom spořit, jsou pro vás spořicí účty to nejlepší řešení. Dnes snad každá instituce nabízí tuto možnost úschovy financí. Právě tento produkt je spojením obyčejného bankovního účtu a termínovaného účtu, tím pádem máte volný přístup ke svým financím, a přitom se vaše finance zhodnocují úrokovou sazbou. Úročení může probíhat různým způsobem, záleží na bankovní instituci jaké má podmínky.  Některé banky připisují úroky denně některé třeba měsíčně. Podmínky jsou nejdůležitější část zřizování každého účtu. 

 

Výhodné spořicí účty

6. 5. 2012

Není nic lepšího, než když má člověk potřebnou finanční rezervu, kdykoli to potřebuje. Zejména v dnešní době je to velice potřeba. Nedávná hospodářská krize je teprve na ústupu a hodně lidí se vzpamatovává z finančních problémů, které je postihli. I proto jsou lidé stále čím dál více opatrní a finanční rezervy se snaží vytvářet v co nejvyšších částkách. K tomu napomáhají například různé spořicí účty. Je hodně společností, které nabízí tyto produkty a lidé si mohou opravdu vybírat. Jedním z nelepších je zejména AXA spořicí účet, který má garantovanou sazbu 2,4% a je zcela zdarma. Navíc zde není nezbytné zakládat si běžný účet, takže vás nebudou vázat žádné povinnosti. Co je nejlepší výhodou tohoto spořicího účtu, je fakt, že si své finance budete moci vybrat kdykoli se vám zachce a to bez předchozího oznamování bance. 

 

Nejlepší spořicí účty

6. 5. 2012

Chcete-li si své peníze začít šetřit a dáváte přednost moderním prostředků, před šetřením do matrace, určitě si zamilujete spořicí účty, které jsou nesmírně kvalitní a velmi dobře vymyšlené. Velice dobrý je hlavně známý AXA spořicí účet, se kterým si nebudete muset zakládat běžný účet a navíc budete ušetřeni všem různým poplatkům. U této firmy budete mít zaručen minimální úrok ve výši 2,4% a navíc se dá tento spořicí účet založit online. Z pohodlí vašeho domova si tak zřídíte produkt, s kterým budete spokojeni a který vám bude peníze vydělávat. U AXA můžete využívat navíc internetové bankovnictví, díky kterému budete mít o své spořicím účtu vždy přehled a budete moci se svými penězi svobodně manipulovat. Tento spořicí účet je odborníky posuzován jako jeden z nejlepších, které se vůbec na světovém trhu vyskytují.