Jdi na obsah Jdi na menu

Východní středomoří na vlnách zumby

26. 4. 2012

logo.jpg 

Východní středomoří na vlnách zumby
MCS Armonia ***
                                                        
Termín: 27. 9. – 5. 10. 2012
Nalodění: 28. 9. 2012
Nocí na palubě lodi: 7
Dnů na palubě lodi. 8
 
Cena za osobu: 21. 990,- Kč (autobus + delegát)
 
 
1. den: Odjezd z ČR busem do přístavu
 
2. den: BENÁTKY (ITÁLIE) - V dopoledních hodinách dorazíme do Benátek. V přístavu se nalodíme na loď MSC ARONIA.
 
3. den: ANCONA (ITÁLIE) - Krásné historické městečko s katedrálou nad přístavem a nádherným chrámem sv. Dominika nás láká nejen k procházce tímto velkým městem, ale i pozorování prací na výrobě lodí v přístavním doku.
 
4. den: CORFU (ŘECKO) - Změna země, jazyka ale i způsobu života. Corfu se Vám bude zdát jako ospalé městečko než navštívíte hlavní centrum plné obchůdků a kavárniček.
 
5. den: SANTORINI (ŘECKO) - Víte co je to adrenalin? Nasednout v přístavu na osla a tímto místním dopravním prostředkem se nechat dopravit 300 m nad hladinu moře do zdejšího turistického městečka.
 
6. den: ATHENS (ŘECKO) - Odtud na Vás bude historie doslova útočit každým krokem a Vy ji budete nasávat ať už na AKROPOLI nebo u prezidentského paláce či stadionu.
 
7. den: KEFALONIE (ŘECKO) - Během plavby moc času na nákupy nebylo – tak teď je ta správná příležitost. Vyrážíme na obchůdky a kavárničky.
 
8. den: KOTOR (ČERNÁ HORA) - Navštívíme mimořádné bohatství kulturních památek, především systém městského opevnění.
 
9. den: BENÁTKY (ITÁLIE) - V dopoledních hodinách se vylodíme z lodi a vyrazíme do Benátek. Úžasná architektura jižanská pohostinnost. Po prohlídce odjezd do ČR.
 
10. den: Návrat do ČR - V nočních až ranních hodinách.