Jdi na obsah Jdi na menu
 


Navrhy ubytování Ondrášovka 2016

Ubytování Ondrášovka Cup 2016

Ústí nad Orlicí 27. – 29.05. 2016

Ubytování je včetně snídaně.

 

Sporthotelu Tichá Orlice: max. kapacita ubytování 100 lůžek

100 lůžek, cena 400,- Kč / os. / den.

V hotelu jsou k dispozici prostorné 2 lůžkové, 3 třílůžkové, 4 lůžkové pokoje, apartmány - 5 lůžek, apartmány - 7 lůžek. Všechny pokoje mají svoje vlastní sociální zařízení. Na hotelu je k dispozici WiFi zdarma. Snídaně – rautová. Hotel se nachází v těsné blízkosti fotbalového areálu Jiskry Ústí nad Orlicí.

 

 

 

Hotel UNO: max. kapacita ubytování 20 lůžek

cena 400,- Kč / os. / den dítě, cena 630,- Kč / os. / den dospělí.

V hotelu jsou k dispozici prostorné 1 lůžkové, 2 lůžkové, 3 třílůžkové pokoje a rodinné apartmány pro 6 os.. Všechny pokoje mají svoje vlastní sociální zařízení. Na hotelu je k dispozici WiFi zdarma. Snídaně – rautová. Hotel se nachází v centru města Ústí nad Orlicí.

 

Hotel Poprad: max. kapacita ubytování 40 lůžek

cena 400,- Kč / os. / den.

V hotelu jsou k dispozici prostorné 2 lůžkové, 3 třílůžkové, 4 lůžkové pokoje. Všechny pokoje mají svoje vlastní sociální zařízení. Hotel se nachází v centru města Ústí nad Orlicí.

Na hotelu je k dispozici WiFi zdarma. Na hotelu jsou k dispozici kuchyňky, kde je lednička, elektrický sporák s troubou, mikrovlnná trouba a varná konvice. Snídaně – kontinentální.

 

Penzion Koliba Hrádek: max. kapacita ubytování 64 lůžek

cena 360,- Kč / os. / den.

V penzionu jsou k dispozici prostorné 2 lůžkové, 3 třílůžkové, 4 lůžkové pokoje, apartmány – 5 lůžek. Ne všechny pokoje mají svoje vlastní sociální zařízení. Na hotelu je k dispozici WiFi zdarma. Snídaně - kontinentální. Penzion se nachází v obci Hrádek cca 5 km od města  Ústí nad Orlicí.

 

 

Domov mládeže S.Š. uměleckoprůmyslová: max. kapacita ubytování 120 lůžek

Cena 330,- Kč / os. / den.

Domov mládeže nabízí ubytování především o víkendech a prázdninách s kapacitou až 120 lůžek. Ubytování internátního typu. Dva pokoje o čtyřech lůžkách mají společné kompletní sociální zařízení. Snídaně – kontinentální. Domov mládeže se nachází v centru města Ústí nad Orlicí

 

 

 

 

Kontaktní osoba pro ubytování:

Vladimír Chudý

manager@sporthotel-tichaorlice.cz

mob: 604 53 10 56

 

Penzion Hůrka: max. kapacita ubytování 30 lůžek

cena 400,- Kč / os. /den dítě, cena 500,- Kč / os. /den dospělí.

V penzionu jsou k dispozici prostorné 1 lůžkové, 2 lůžkové, 3 třílůžkové pokoje.

Všechny pokoje jsou zařízeny na úrovni evropského standardu a nadstandardu, mají vlastní sociální zařízení, satelitní Tv, lednice, možnost připojení k internetu. Snídaně – kontinentální.

Penzion se nachází v obci Dolní Libchavy cca 4 km od města  Ústí nad Orlicí.