Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj v Dobřichovicích - 17.11.2012

Turnaj v Dobřichovicích - 17.11.2012

Dne 17.11.2012 se náš tým zúčastnil turnaje v Dobřichovicích, kterého se zúčastnilo osm týmů - rozlosování zde

 

Skupina A

       

Skupina B

1

Zbraslav

   

5

 

Radotín

 

2

Řeporyje

   

6

 

Chomutov

 

3

Příbram A

   

7

 

Praga

 

4

Benešov

   

8

 

Řeporyje B

 

První utkání jsme sehráli s týmem Řeporyjí (3:0). Byl to nejslabší soupeř ve skupině a naši borci přsvědčivě vyhráli. K druhému utkání nás vyzval tým z Benešova (2:4). Fotbalově jsme byli lepší, ale štěstí přálo soupeři a byla z toho prohra o dva góly. Ve třetím utkání s celkem Zbraslavy (6:2) předvedly oba celky výborný fotbal plný pohledných akcí. I když naši kluci vyhráli o pět gólů, tak zápas byl fotbalový z obou stran. Protože tým z Benešova v obou zbývajících utkáních pouze remizoval, tak naši kluci vyhráli skupinu se ziskem šesti bodů a na Benešov zůstalo druhé místo. Třetí skončilo mužstvo Zbraslavy a poslední místo obsadily Řeporyje.

Druhá skupina byla vyrovnaná a hned tři týmy získala šest bodů a proto rozhodovalo skóre. První místo vybojovali fotbalisté z Chomutova. Druzí skončili hráči Pragy a tým z Radotína se muselo spokojit s třetím místem. Čtvrtí byli fotbalisté z Řeporyjí B.

Díky hracímu systému naši borci narazili na tým Praga Praha (5:0). Náš tým šlapal jako hodinky a výtěztví bylo naše. Tímto vítěztvím jsme vybojovali účast ve finále. Tam nás doprovodil tým z Benešova. Finále přineslo zápas plný akcí i fotbalové atmosféry. Štěstí nám opět nepřálo. Soupeřův brankář zhatil všechny naše snahy na více než jeden gól. Soupeř vstřelil góly tři a proto vyhrál celý turnaj. Naši chlapáci obsadili druhé místo.

Závěrem lze poznamenat, že naši kluci předvedli nejpohlednější fotbal, ale tým Benešova ukopal vítězství. Za předvednou hru si borci zaslouží poděkování.

A proto HOŠI DĚKUJEM