Jdi na obsah Jdi na menu
 


Memoriál Petra Kreuzera

17. 8. 2013

Tento turnaj pro kategorii U11 se bude konat v sobotu 17.srpna 2013 na Stadionu Míru v Táboře.

Prepozice naleznete zde.

Rozlosování naleznete zde.

 V turnaji hraném na dvě skupiny po sedmi účastnících jsme byly nalosováni do skupiny  "A". Turnaj naši bojovníci odehráli pouze v osmi hráčích, kteří neodcestovali na dovolenou nebo je neskolila nemoc.

Prvním soupeřem nám byl celek z Pelhřimova. Naši chlapci byli celý zápas jasně lepší a zaslouženě vyhráli 2:1.

Ke druhému utkání nás vyzvali Milevští borci. Opět je kluci přehráli ve všech činnostech. Výhra 4:1  byla jasná a spravedlivá.

Třetí zápas předznamenal budoucí pokračování našich výkonů. Do Jihlavské obrany jsme bušili a bušili, ale stav 3:3 na konečném ukazateli vyhovoval spíše soupeři.

Do čtvrtého zápasu jsme si mysleli, že umíme hrát nejlepší fotbal. Z tohoto snu nás vyvedl náklep 0:9 od hráčů z Bohemians. Soupeř lépe hrál po celé utkání a my jen čekali, kolik gólů dostaneme.

Sil nám valem ubývalo, ale v pátém utkání Příbramáci srdnatě vzdorovali pořádajícímu celku Táborska téměř do poloviny zápasu. Nakonec podlehli až nespravedlivě vysokým rozdílem 3:9

Posledním soupeřem ve skupině byl Písek. Opět jsme byli lepší, ale podlehli jsme 1:3.

Shodou ostatních výsledků skončili naši kluci čtvrtí ve skupině. Proto nás čekal poslední zápas o konečné umístění - o sedmé místo.

Toto utkání bylo kopií klání předchozího. Hráli jsme lépe, ale síla ke skórování scházela. Nakonec nás potěšilo vítězství 4:3 nad celkem z Klatov.  

V individuálních cenách máme jeden zásah. Nejlepším brankářem turnaje se stal Péťa Doubek.

 

Náhledy fotografií ze složky Turnaj v Táboře 2013