Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj v Kladně - 10.11.2013

Dne 10.11.2013 nás pozval tým SK Kladno na turnaj v hale BIOS.

První turnaj zimní přípravy jsme absolvovali v kladenské hale BIOS. Tento turnaj je součástí souboru čtyř turnajů. Osm družstev bojuje o body a vítězství v každém turnaji zvlášť, avšak na konci bude jeden vítěz čtyř turnajů - body se sčítají - výsledky jsou zde.

Do turnaje jsme ospale vstoupili zápasem s celkem Viktorie Žižkov. Za krátkou chvíli jsme prohrávali 0:2. Nicméně kluci zabojovali a dvě minuty před koncem vedeme 5:2. Zápas skončil výsledkem 5:4.  

Druhý zápas jsme vyhráli s nejslabším soupeřem turnaje s SKP Rakovník v poměru 5:1. Výkony kluků vy padají nemastně a neslaně. 

Třetí zápas měl ukázat naši schopnost poměřit se s TOP týmem Junior Teplice. Kluci k zápasu opět přistoupili nezodpovědně. Proto debakl 2:5 jsme si zasloužili. To už nevydržel ani jinak klidný trenér Fanda a v kabině se přehnala bouřka s několika blesky.

Další měření sil s pořádajícím týmem SK Kladno přineslo o mnoho lepší výkon. Bohužel štěstí se k nám otočilo zády a několik vteřin před koncem jsme dostali gól na konečných 1:2.

Pátý zápas byl zápasem naděje. Pokud jsme chtěli uvažovat o stupních vítězů, tak jsem museli vyhrát s celkem Praga Praha. Hráli jsme lépe než soupeř a zasloužené jsme zvítězili 3:1.

Nejlepší výkon naši borci předvedli proti týmu FAJM Most. Tentokrát s námi hrálo i štěstí a výsledek 2:0 byl zasloužený.

Poslední zápas jsme herně zcela ovládli, ale nedařila se nám střelba. Proto konečný stav, po kterém nám spadl kámen ze srdce, 3:2 s týmem Motorlet Praha znamenal zisk bronzových medailí.

Od nevýrazného výkonu v první třech utkání (měli jsme štěstí s losem) se kluci vypracovali na tým, který je ostatními respektován.

Pozvánku naleznete zde.