Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zateplování fasád

— Zateplení fasád je v dnešní době jedním ze zaručených způsobů, jak ušetřit za vytápění. Pokud stavíte nový dům nebo rekonstruujete starý, rozhodně myslete i na úsporu energií, které nepatří právě mezi nejlevnější a nebojte se do zateplení domu investovat. Vložené peníze se Vám v tomto případě brzy vrátí. Nejen že díky zateplené fasádě ušetříte peníze za vytápění, ale navíc vyřešíte i problém s vlhkými zdmi, jež je způsoben srážením vodních par na studené zdi.

Vnější zateplení také ochrání Váš dům před nepříznivými vnějšími vlivy, jako je mráz nebo naopak přímé slunce a zmodernizuje celkový vzhled Vašeho domu. Zateplení fasád má také další výbornou vlastnost a to je eliminace hluku z okolí. Existuje také zateplení vnitřní, které však není tak efektivní a navíc se zmenší obyný prostor v domě či bytě. Pokud jste se rozhodli zateplit fasádu Vašeho domu, využijte státního programu Zelená úsporám.

Zateplování fasád provádíme dvěma způsoby, a to buď pomocí polystyrenu nebo minerální vaty. Oba způsoby mají samozřejmě své výhody i nevýhody. Naši odborníci Vám poradí, jaký způsob zateplení fasády je pro Váš dům nejvhodnější, vzhledem k charakteru stavby a vnějšímu okolí.

imagesz.jpgimageszz.jpgimageszzz.jpgimageszzzz.jpg