Jdi na obsah Jdi na menu
 


O víkendu+tipy,triky

27. 5. 2012

Weekend:

Po pravdě i o víkendu se ráda nalíčím né tolik, ale řasenku a korektor si vždycky dám a když mě třeba pálí oči tak si alespoň ten make-up dám. Zvykla jsem si na to, že nalíčená prostě musím být. Navíc když jsem odlíčená mám strašně malé oči ani řasy nejsou vidět a je to všechno takové „hnusně“ divné :D.

Takže když už se o víkendu maluju tak jen tak jak jsem napsala:).

tumblr_llbcdq9v7n1qjh014o1_500_large.jpg

 

Jak správně nanést řasenku ?

Nejlepším způsobem je nanést řasenku tahy od oka ven. Pokud chceš své oči zároveň i zvýraznit, nanes více vrstev. Dej si ale pozor, aby se ti řasy příliš neslepily! Pokud jsi to přehnala a řasy se ti příliš slepily, nezoufej! Vezmi si kartáček na řasy a přejeď s ním řasy. Pokud ho nevlastníš, postačí ti obyčejné párátko.

 

Jak dodat řasám objem ?


Některé dívky neměli takové štěstí jako ostatní, jejich řasy nemají objem ani po nanesení řasenky. Proto mám pro vás

takový trik - při líčení nejprve zavři oko a řasy přetři zeshora řasenkou. Dodat řasám objem ale můžeš i s řasenkou pro objem řas. Zkusit můžeš např. Colossal Volum Express Cat Eyes. Kamarádka jí má a celkem jí závidim, protože u nás nejsou na pořádné řasenky obchody :D. 

maybelline_cat_eyes_termek_ecsettel_preview1.jpg

Jak opticky zvětšit oči ?


 

Své oči jednoduše zvětšíš jedním krokem. Nanes svou řasenku i na spodní řasy, nech zaschnout a přetři ještě jednou. Pokud se ti nedaří přetřít spodní řasy řasenkou aniž by se ti nerozmazala, přilož si pod ně kapesník a pak teprve přetři.


 

Své oči nemusíš opticky zvětšit jen řasenkou, jde to i normální tužkou na oči ! Na spodní víčko si nanes tužku na oči, můžeš použít i větší vrstvy, aby byla tužka více vidět. Tvé oči se opticky zvětší, zvírazní a zároveń rozjasní.

Rozmazaná řasenka a další škody


 

Jestli se ti často stává, že se ti řasenka obtiskne na horní víčko, po nanesení řasenky vždy chvíli počkej a nemrkej. Mrkáním si řasenku akorát tak obtiskneš. Počkej až řasenka zaschne.


 

Také se ti může stát, že jedním špatným tahem zničíš celé nalíčené oko - je vše ztraceno ? Rozhodně ne, vezmi si k ruce čidtý kapesník a přidrž na řasách, zamrkej. Hotovo, na kapesník se přilepí všechna přebytečná řasenka.

tumblr_lpbzmsms8c1r0igjko1_500_large.jpg

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

gq

(gtwa, 27. 5. 2012 11:27)

Hej tak ďakujem veľa :)