Jdi na obsah Jdi na menu
 


                                            Popis příjezdových cest
 
Příjezd od Plzně/ Prahy (přes Písek)
Na první světelné křižovatce v ČB (před Bauhausem) se dáte doprava. Po této silnici pojedete stále rovně. Další tři světelné křižovatky projedete rovně. Dostanete se k areálu výstaviště, který budete míjet po levé straně  levotočivým obloukem. Před velkou světelnou křižovatkou = naproti bráně na výstaviště = kolem prodejny Peugeot, odbočíte vpravo. Po 100m dojede na křižovatku (před sebou vidíte stadion), dáte se rovně a po cca 100m je vpravo vjezd do areálu.
 
Příjezd od Českého Krumlova/Kaplice
Vjedete  do  ČB  a  budete  se  držet  směr  Plzeň  =  na  mimoúrovňové  křižovatce  se  držte  rovně  a vyjedete levotočivou zatáčkou. Na první světelné křižovatce se dejte doleva (ke Kauflandu). Před sebou již máte stadion. Po 70m odbočte vpravo a po pár metrech je vlevo vjezd do areálu.
 
Příjezd od Veselí nad Lužnicí
Po  příjezdu  do  ČB  jeďte  stále  rovně  přes  několik  světelných  křižovatek,  i  na  velké  světelné křižovatce  u  OBI  se  držte  stále  rovně.  Dále  ještě  svět.  křižovatku  u  IGY  (po  levé  straně) a následující projedete rovně. Na další křižovatce se dáte vpravo ( po levé straně malý park, vpravo objedete patrový nevyužívaný dům). Nyní se držte rovně, i za Dlouhým mostem  velkou světelnou křižovatku  projedete  rovně.  Po  cca  100m  naproti  bráně  do  výstaviště  =  před  prodejnou Peugeot, odbočte vlevo. Po 100m dojede na křižovatku (před sebou již vidíte stadion), dáte se rovně a po cca 100m je vpravo vjezd do areálu.
 
Příjezd od Nových Hradů/Českých Velenic
Držte se stále na hlavní silnici. Projedete část Nové Hodějovice. Přejedete železniční koleje a stále pojedete  rovně  po  Novohradské  ulici.  Přejedete  další  koleje  a  jedete  rovně  až  na  větší  světelnou křižovatku (Mánesova x Novohradská). Zde odpočte vlevo a opět se držte rovně, přejedete most, na světelné  křižovatce  stále  rovně,  minete  po  pravé  straně KOH-I-NOR  a  další  světelné  křižovatky stále projíždíte rovně. Přejedete most přes řeku a pojedete až ke světelné křižovatce. U benzínové stanice Agip, kde odbočíte doleva (ke Kauflandu). Před sebou již máte stadion. Po 70 m odbočte vpravo a po pár metrech je vlevo vjezd do areálu.

mapa21.jpg

 

 

                                                    Mapa areálu

mapa-mala4.jpg