Jdi na obsah Jdi na menu

Galvanická žehlička

Účinky galvanické žehličky Nu Skin

Za pomocí galvanické žehličky Galvanic Spa Vás zbavíme vrásek, povadlé tváře, celulitidy, ale také bříška. V rodinném prostředí se budete cítit jako doma a v naprosté pohodě. Vlídný a vstřícný přístup Vás dovede do naprosté harmonie, což je potom velikým kladem k dokonalému uvolnění.

Tato žehlička dokonale vyhlazuje vrásky a celé tělo, omlazuje pleť i oživuje vlasovou pokožku.

Pracuje na principu galvanického proudu, který je zcela kontrolovatelný. Za pomocí různých krémů se docílí hloubkového čištění pleti. A proto je tato žehlička výjimečná v tom, že obnovuje a zároveň udržuje Vaši pleť stále mladou a pružnou. Tato procedura je na bázi neinvazivní a připomíná spíše dokonalou, velmi jemnou lymfatickou masáž. Což dokážou ocenit hlavně dámy ve středních letech, ale také muži.

Velikost galvanické žehličky je rovna depilačnímu strojku a je natolik efektivní, že dokonale sama zjistí problematiku Vaší pleti a nastaví si intenzitu hloubkového čištění. Za pomocí této žehličk naneseme na Vaší pleť speciální gely, které se hluboce vstřebají do kůže a následně pleť dokonale vyživí, ale také skvěle zbaví pleť různých nečistot, toxinů a podobně.

Pro koho je vhodná galvanická žehlička na vrásky?

Galvanická žehlička je velmi vhodná pro:

· všechny typy pleti

· mimické vrásky

· nemoci kůže jako je lupenka a podobně…

· otoky kolem očí

· kruhy pod očima

· podporuje růst a obnovu vlasové pokožky

· zmírnění celulitidy

· zpevnění a zvyšování pružnosti obličejových svalů

Pravidelnost ošetření galvanickou žehličkou

Pokud toužíte po dokonale stále vypadajícím mladém vzhledu, je nutné tyto aplikace podstupovat pravidelně. Ovšem již po prvním zákroku jsou zřetelně vidět změny, které ocení každá žena. Celá procedura trvá cca 30 minut, z toho žehlení cca 10 minut. Za 28 dní je pleť zcela vyčištěná, proto je vhodné proceduru na začátku používat 2 krát do týdne po dobu 3 týdnů a následně podle potřeb.

Vše Vám velmi rádi vysvětlíme ve studiu , kde zcela bezprostředně zjistíme, jak hluboce je pleť znečištěna a podobně. Pokud se i po dokončení etap rozhodnete pro průběžné očištění pleti, potom si můžete být 100 % jisti, že je to skvělé řešení s ohledem na stále se zlepšující stav pokožky.

Pravidelným používám galvanické žehličky se efektivita více zvyšuje.

Přípravky na podporu regenerace pleti

Hlavními a velmi důležitými přípravky pro efektivitu výkonu galvanické žehličky jsou velmi potřebné speciální gely a krémy. Tyto krémy dokonale vodivě podporují, aby se ionty dostaly přímo a účinně do pokožky. Velmi účinným a oblíbeným vodivým gelem je gel značky RYOR nebo přípravky Nu Skin. Jiné krémy a oleje nejsou tolik vodivé a mají o mnoho menší účinnost. Pokud se rozhodnete pro lifting, potom Vám ve studiu velmi rádi poradí nad výběrem dokonalého krému, který zvýší za pomocí galvanické žehličky průnik a účinek do pleti. Tím se docílí 100 % dokonalosti regenerace pleti.

Pro koho je galvanická žehlička určena

Tato procedura je vhodná jak pro ženy, tak pro muže, kteří touží po estetické změně mimických vrásek. Ale také je vhodná pro dokonalé ošetření u mladší populace, která trpí aknózní pletí, nebo kožními nemocemi jako jsou ekzém nebo lupenka.

Cena ošetření pleti pomocí galvanické žehličky

Cenové rozhraní za ošetření pleti pomocí galvanické žehličky se dozvíte po konzultaci s

kosmetičkou. To též platí i u dalších druhů procedur.

Kdy použití galvanické žehličky vynechat?

Ošetření pleti galvanickou žehličkou je bezbolestná procedura, díky které budete vypadat mladší.

Existují ovšem situace, kdy ošetření galvanickou žehličku radši vynechat. Ošetření pleti raději předem zvažte, pokud vás trápí nějaké vážné zdravotní potíže.

Kontraindikací může být například kardiostimulátor, rovnátka nebo jiné kovové implantáty. Použití galvanické žehličky také zvažte, pokud trpíte epilepsií, jinou vážnou nemocí nebo jste těhotná.

Galvanickou žehličku také nepoužívejte na pokožku v místech, kde máte nějaká otevřená zranění.

Pokud si nejste jistí, jestli je pro vás ošetření pleti galvanickou žehličkou vhodné, zeptejte se odborníka. Lékař, fyzioterapeut nebo kosmetička, která s galvanickou žehličkou pracuje, vám jistě poradí.

 

Portrét

Poslední fotografie

messenger


Mail list


Archiv

Kalendář
duben
2024
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Kontakt

Alžběta Marinov - kosmetika, permanentní make up,mani

Provozovna
AM studio
Drlíčov 145
397 01 Písek

Provozní doba:
dle objednávek

Těšíme se na vaši návštěvu

+420 739 356 087

alzbeta@amstudio1.cz

Statistiky

Online: 14
Celkem: 305880
Měsíc: 8113
Den: 411