Jdi na obsah Jdi na menu
 


Santa Monica se přemění v luxusní hotel přímo u písečných dun

29. 12. 2014

santa-monica-apartmany.jpg

Písečné duny jsou turisticky velmi atraktivní částí nejen Maspalomas, či Gran Canaria, ale celých kanárských ostrovů. Tato mimořádná oblast je prohlášena přírodní rezervací a je vyloučené v ní stavět hotely.

V minulosti byly pokusy porušit zákon a postavit hotel přímo v dunách, nedaleko rybníku Charca, nedostavěné torzo však bylo z rozhodnutí soudu odstraněno v roce 1989, VIDEO

A tak jediným ubytovacím zařízením, jehož hosté mají přímý výstup z pokojů do písečných dun, jsou apartmány Santa Monica, MAPA. Tento apartmánový hotel se nachází jen pár minut chůze od nákupního centra Cita a přímo kolem něj vede promenáda podél písečných dun, která protíná celé Maspalomas od San Augustín. 

Již více než 35 let slouží tento hotel svým hostům a udržuje si vysokou míru obsazenosti v průběhu celého roku i díky loajalitě zákazníků, kteří rádi využívají intimní prostředí před zraky všech ukrytého hotelu. 

Nyní vlastníci tohoto hotelu rozhodli o vysoce ambiciózním plánu rekonstrukce a celý komplex má být přebudován na luxusní čtyřhvězdičkový hotel. Poslední hosté tak přijedou v dubnu na jaře příštího roku. Jak dlouho rekonstrukce potrvá nebylo zatím přesně stanoveno. 

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist