Jdi na obsah Jdi na menu
 


Na triatlon do Mogánu přijede mistr světa Patrick Lange z Německa

6. 4. 2018

La británica Emma Pallat se proclama campeona de la segunda edición del triatlón Gloria Challenge Mogán Gran Canaria en la localidad turística de Amadores. EFE/Elvira Urquijo A. 

Již za dva týdny startuje třetí ročník triatlonu - Gloria Challenge Mogán Gran Canaria a pořadatelé včera seznámili veřejnost se startovní listinou a podrobnostmi organizace. 

Triatlon se koná v sobotu 21.dubna a na start se postaví přes 400 závodníků z 24 zemí. Mezi nimi taková jména jako Patrick Lange, Lucy Charles, Andi Böcherer, Patrik Nilsson, Pablo Dapena a  Reece Barclay. 

Patrick Lange je světový mistr triatlonu Ironman z roku 2017, Lucy Charles je zase vicešampiónka z mistrovství světa Iroman z Havaje v roce 2017, Andi Böcherer je vicemistr evropského Ironman 70.3 v Helsingoru, Patrik Nilsson pak čtyřnásobný vítěz evropského Ironman. Závodů se také účastní například španělský vicemistr v triatlonu Pablo Dapena či Reece Barclay z Velké Británie. 

Plavecká část se uskuteční na pláži AMADORES BEACH, cyklistická a běžecká pak na pobřežní silnici GC-500 mezi resortem ANFI a přístavem Puerto de Mogán. Více informací ZDE

Závody budou zahájeny v sobotu 21.4.2018 v osm hodin ráno plaveckým závodem mužů profesionálů. Přesný program závodů ZDE

Českou republiku bude na závodech reprezentovat MUDr. Jan Vodička z klubu TTC Olomouc, ten bude závodit v kategorii GE 45-49 na poloviční trati a Miroslava Monzon Alemanová na krátkém tritlonu. 

Slovensko bude zastupovat jediná účastnice, Nikola Čorbová. Ta bude závodit mezi profesionály na poloviční trati.

 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist