Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chlebová polévka

Taky jinak zvaná žebrácká polévka ale opravdu dobrá!!(Že jsou stejné však hostům neprozrazuj!!)

 

Budeš potřebovat:

1,5 l vody

Hrast žerstvé zeleniny (jakou , to už nechám na tobě)

Kostku zeleninového bujonu 

8\10 krajíců staršího chleba

hrnek mléka

2 vejce

 

Postup:

Do hrnce s voudou dej vařit zeleninu , přidej kotičku bujonu  a nech vařit.Krajíce chleba nakraj na menší kostičky , dej je do polévky a vař tak dlouho dokud nezměknou a nerozvaří se.Po té přidej do polévky mléko , v kterém nezapomeň rozšleht vejce.Krátce povař , až se vejice zdrcne.(Promiňte měla jsem napsat srazí , ale pro tuto polévku je to vístižné  ) Po uvaření podávej!!!

Dobrou chuť!!

chlebovapolevka.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář