Jdi na obsah Jdi na menu

Česká kuchyně

  Česká kuchyně je spřízněná s německou (zejména pak bavorskou) a rakouskou kuchyní. Naproti italské kuchyni není tolik zdravá a na trávení dosti těžká. Česká kuchyně je velmi výrazně ovlivněna polohou České republiky. Česká republika má bohatou nabídku polních plodin, ovocezeleninyryb i zvěře. Podle toho je také pestrý český jídelníček. V České republice je také rozšířen sběr hub, které jsou poměrně častou přísadou jídel.

vepro-knedlo-zelo_191.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Příspěvky

Hlavní jídla

 To nejlepší z obědu ... pravá labužnická bašta!

 
29. 5. 2012 | | Rubrika: Česká kuchyně | Komentářů: 0

Polévky

 
29. 5. 2012 | | Rubrika: Česká kuchyně | Komentářů: 0