Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mtt 5

23. 5. 2012

More than this 5


 

Kate

Pane Bože!! One Direction v mém pokoji . Nemůžu tomu uvěřit !!! Až teď mi došlo proč byla Katie tak dlouho pryč . Teď když vidím Harryho na vlastní oči ,mi přijde ještě hezčí . Harry se mi vždycky líbil. Ty jeho vlasy . Miluju jeho ďolíčky a jeho úsměv. Je prostě boží a teď je tady!!!


 

Katie

,,Kate , kluci přijeli ,aby ti zahráli tvoje nejoblíbenější písničky. Tak říkej , ale ne moc abys je nestrahala. Mám dovoleno zavést tě do vedlejší budovy ,aby sis to mohla skvěle vychutnat. Připravená ?? "zeptala jsem se jí.


 

Kate

,, Oh , Katie , tohle je můj sen. Všechny jejich písničky jsou moje oblíbené ,ale nejraději mám -More than this , Taken ,One Thing a What makes you beautiful .Pořád tomu nemůžu uvěřit . Katie děkuju ti "řekla jsem a usmála jsem se na Harryho . On mi úsměv oplatil . ,,Tady jsem ti donesl růže a čokoládu . Doufám že jsem vybral dobře" řekl a děsně sladce se na mě zase usmál . ,,Ty jsou překrásný a děkuju " řekla jsem a oplatila jsem mu úsměv.


 

Harry

Když jsem uviděl Kate na vlastní oči , byl jsem, okouzlen. Kate, i přes její nemoc, vypadala fakt dobře. Má krátký,trochu nazrzlí vlasy a ty se mi na ní líbí nejvíc. Potom jsem jí dal ty růže a čokoládu. Byla unešená. To mi udělalo radost. Jsem rád ,že jsem dobře vybral a udělal jí radost. Když jsem jí je dával a ona poděkovala , prostě jsem se neudržel a políbil jsem ji na tvář. Je doopravdy úžasná.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář