Jdi na obsah Jdi na menu
 


Céline Dion chce vodu z Fidži!

Zpěvačka Céline Dion (40), která bude ve čtvrtek koncertovat v Praze, vystrkuje růžky! V O2 Areně se neobejde bez svých oblíbených nápojů, k nimž patří i voda z ostrova Fidži v Oceánii!  

Pořadatelé si teď lámou hlavu, jak megastar, která proslula ústřední písní filmu Titanic, plně uspokojit.

"To bude oříšek. Měli bychom sehnat dvě jedenapůllitrová balení a dvanáct půllitrovek vody z Fidži v Oceánii. Chce ji do své šatny," prozradil Blesku jeden z organizátorů zpěvaččiny show Taking Chances. Podle jeho slov snad nebude problém jen s šesti plechovkami dietní koly a bramborovými lupínky. Zpěvaččin management pro kapelu a doprovod objednal 240 piv převážně zahraničních značek a 31 lahví vína výlučně z prestižních francouzských nebo italských vinic.

Podle informací Blesku přiveze techniku do Prahy 21 kamionů. Hudebníky, tanečníky a technický personál dopraví do vysočanského gigantu deset autobusů, tři limuzíny a tři minivany. Pro více než stočlenný tým Céline Dion bude připraveno šestnáct velkých šaten.

"Poprvé v historii O2 Areny bude podium uprostřed plochy. Výhledu na něj nebude bránit žádná konstrukce, protože zvuková a světelná technika budou zavěšeny nahoře u stropu," prozradil pořadatel megaakce, na níž před zpěvačkou kanadského původu vystoupí Lenka Filipová.

Céline, která chtěla být vždy hvězdou jako Michael Jackson, se v Česku nechce zdržovat. "Máme informace, že tady nehodlá ani přespat a soukromým letadlem zase odletí pryč," uvedl Blesku zdroj seznámený s přípravami koncertu.

Hvězdný program

Koncert 26. června trvá dvě hodiny a je rozdělen do čtyř částí - soulové, rockové, popové a části inspirované cikánskou, španělskou nebo arabskou kulturou. Zpěvačku doprovodí osm tanečníků s desetičlennou kapelou.

Céline Dion slibuje show plnou světel, hudby a tance, na jejíž přípravě se podílel Jamie King známý ze spolupráce s Madonnou, Christine Aguillerou nebo Ricky Martinem.

Tady ještě ten samý článek naskenovaný z novin, který pro Vás naskenovala "cmcd" z našeho fóra Céline Dion.

 

Thanks "cmcd"

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář