Jdi na obsah Jdi na menu
 


Večer patří Celine Dion a nejlepšímu turné léta

Nejlepší koncertní šňůru tohoto léta připravila svým fanouškům slavná kanadská zpěvačka Celine Dion. Alespoň podle odhadů, do nichž se pustil prestižní americký časopis Billboard.
Kanadská zpěvačka Céline Dionová vyrazila po pěti letech na turné Taking Chances

V rámci turné nazvaného Taking Chances se nejprodávanější zpěvačka světa dnes poprvé za svou kariéru zastaví v České republice. Její dvouhodinový koncert slibuje podle pořadatelů "vizuální svátek barev, módy, tance a překvapení".

V hodnocení čtenářů Billboardu (většinou hudebních profesionálů) se až daleko za Celine Dion umístily koncertní šňůry Rihanny, George Michaela, Radiohead či R.E.M. Za nejlepší koncertní sérii letošního hudebního léta označilo v anketě turné Taking Chances celých 71 procent hlasujících.

Show přiveze do pražské O2 Areny 21 kamionů. Na pódiu, které by měly zdobit obří panely s projekcemi, doprovodí zpívající Celine Dion osm tanečníků a desetičlenná kapela.

Koncert by pak měl být rozdělen do čtyř částí - soulové, rockové a popové. Ta poslední bude inspirovaná romskou, španělskou a arabskou kulturou.

Turné odstartovalo již v únoru v jihoafrickém Johannesburgu a po asijské a australské části se v květnu přesunulo do Evropy, kde zpěvačka vyprodává stadiony - v Dublinu se za jediný den prodalo 64 tisíc vstupenek, v Paříži pro velký zájem uspořádala rovnou šest koncertů za sebou.

Do včerejška se prodalo téměř 16 tisíc lístků na pražský koncert. Vstupenky - hlavně ve čtvrtém patře haly za 990 korun a pár zbylých na stání - jsou přes den v prodeji ještě na terminálech Sazky, večer u pokladen haly.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář