Jdi na obsah Jdi na menu
 


Články

Příspěvky

Doppel CACIB Wels (A) 3.-4.12.2011

skenovat0001.jpgJeden z posledních víkendů tohoto roku patřil duo výstavě v rakouském Welsu. Také je to zřejmě naše poslední psí akce v letošním roce, takže si to nemůžeme nechat ujít.

 

Sighound Club Show + Duodanube Bratislava 19.-21.8.2011

skenovat0008.jpgTři výstavy za jeden prodloužený víkend na Slovensku - to si nemůžeme nechat ujít. Pátek patří klubové výstavě chrtů, která je navíc spojená s výsledky za coursing a počítají se body pro získání titulu Šampion pro  krásu a výkon. Sobota a neděle se nesou ve znamení dvou mezinárodních výstav. To vše se bude odehrávat na dostihovém závodišti Petržalka.

 

European Dog Show - Budapest 3.-5.10.2008

ObrazekEvropská výstava psů + Klubová výstava + Speciální výstava - Budapešť, Maďarsko. Tyto tři výstavy nás čekali v jeden víkend, s partou našich kamarádů faraonářů z různých koutů ČR. Moc jsme se na prodloužený víkend těšili.

 

Internationale & Nationale Zuchtschau - Leipzig 13.-14.9.08

ObrazekDvě výstavy v jeden víkend - mezinárodní a národní. To jsme si nemohli nechat ujít - Lipsko není zas taková dálka, takže jsme se vydali na cestu.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Články | Fotografie: Výstavy 2008

Soutěž O klubový výstavní putovní pohár 2007

ObrazekDo soutěže "O klubový výstavní putovní pohár 2007" se započítávají výsledky z výstav vyššího typu (klubové, speciální, národní, mezinárodní, evropské, světové), absolvovaných v časovém rozmezí od 1.1. do 31.12.2007. Z každé výstavy se započítávají pouze body odpovídající nejvyššímu dosaženému ocenění.

 

Speciální výstava Německo - 30.6.2007

Ahra, Afra, Daphne, Asalé, AngelJahresausstellung der Mediterranen Rassen - Lage 30.6.2007 (Německo)

V Lage jsme se zúčastnili naší první zahraniční výstavy. Byla to  roční speciální výstava pro azawaky a středomořská plemena. Faraony a podenga posuzoval portugalský rozhodčí p. Vitor Veiga.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Články | Fotografie: Výstavy 2007