V posledních letech se stále více objevují amatérské záběry neidentifikovaných létajících objektů (UFO). Je to hlavně díky tomu, že dnes má už téměř každý svůj vlastní fotoaparát v mobilním telefonu a když někdo spatří UFO může ho téměř ihned nahrát.

Mnoho lidí se domnívá, že pojem neidentifikovaný létající objekt znamená zeleného marťana z jiné galaxie, ale to nemusí být pravda. Neidentifikovaný létající objekt může být cokoli. Například létající lampióny, které žene do oblak svíčka (funguje to vlastně na stejném principu jako horkovzdušný balón) nebo to může být testovací vládní letadlo.

Natočily lidé opravdu UFO?

Většina lidí natočila větší počet oranžových objektů, které se pohybovaly stejně rychle a pak najednou z ničeho nic obrovskou rychlostí odletěly někam do vesmíru.

Podíváme se na to logicky a budeme vycázet z informací o vesmíru, které máme v současné době k dispozici. Ve vesmíru by mohlo být podle vědců deset tisíc civilizací podobné lidem. Teoreticky, pokud je vesmír nekonečný by mohlo být takovýchto civilizací nekonečno, ale to nikdo zatím neví. Kdybychom tedy vycházely z tvrzení, že je ve vesmíru oněch deset tisíc civilizací tak je obrovská pravděpodobnost, že alespoň jedna z nich má několikanásobně dokonalejší technologie než my lidé. Mohou mít například dopravní prostředky, které se dokážou pohybovat rychlostí světla a díky tomu mohly za poměrně krátkou dobu urazit neuvěřitelné vzdálenosti. Možná při zkoumání vesmíru narazily na nás a zkoumají nás.

Mnoho lidí se bojí, že nás všechny může UFO vyvraždit, ale to je dle mého názoru úplný nesmysl. Jestli je ta civilizace natolik inteligentni, že by dokáza urazit vesmírem miliardy kilometrů, aby se dostala až k nám, tak si nemyslím, že by to dělala jenom kvůli tomu, aby nás všechny zavraždila. Navíc pokud jsou nahrávky UFO, které pořídily lidé opravdu skutečné a UFO nás nepřetržitě sleduje tak kdyby nás chtěly mimozemšťané zabít už by to dávno udělaly!

Když se na to koukneme z jiného pohledu tak nahrávky které se na internetu stále častěji objevují vůbec nemusejí být opravdu pravé! S dnešní moderní technologií úpravy viedí si vlastně může každý, kdo s tím alespoň trochu umí udělat přes obyčejný stolní počítač video, na kterém je falešné UFO.

UFO v České republice

Neidentifikovaný létající objeky byly spatřeny všude na světě a překvapivě i v České republice. V posledních letech lidé z celé naší republiky zpozorovaly oranžové objekty, které najednou rychle zmizely (stejně jako jinde na světě).

Můj kamarád něco podobného viděl na vlastní oči poblíž Ústí nad Labem. Jel tehdy v noci autem po selnici a najednou na obloze spatřil oranžovo žluté světlo a v tu dobu se mu sám vypnul motor, rádio i světla a když objekt po přibližně dvaceti vteřinách přeletěl pryč tak se najednou vše vrátilo do původního stavu. Světla i rádio se samy zaply a on mohl nastartovat a odjet.

Já věřím, že naší zem opravdu navštěvují neidentifikované létající objekty neboli UFO a měly bychom být připraveni na případný kontakt s nimi.