Jdi na obsah Jdi na menu
 


5.-6.díl

1. 10. 2012

Víly winx odjedou na Andros, aby pomohly Layle. Zatímco budou čelit Valtorovým hrozbám, Stella zůstane v Alfei a s trochou kouz

el se bude snažit skrýt nepřítomnost svých kamarádek. Vílám se ale nebude dařit zvrátit účinky Valtorovy kletby na mořských pannách a mimoto se budou muset opět utkat se zlými čarodějkami Trix, které jsou znovu na svobodě a navíc spojily síly s mocným kouzelníkem! Valtor však nečekaně zachrání Bloom život... Zjišťuje totiž, že mají stejný původ a jeho k ní něco silně přitahuje! Na druhou stranu však Valtor vrhne kletbu na Laylu a tím ji oslepuje!
To bude napínavý díl, co?
Fotka: Když máme venku tak uplakané počasí, pokusím se vám zvednout náladu upoutávkou na sobotní díl seriálu Winx Club!
Víly winx odjedou na Andros, aby pomohly Layle. Zatímco budou čelit Valtorovým hrozbám, Stella zůstane v Alfei a s trochou kouzel se bude snažit skrýt nepřítomnost svých kamarádek. Vílám se ale nebude dařit zvrátit účinky Valtorovy kletby na mořských pannách a mimoto se budou muset opět utkat se zlými čarodějkami Trix, které jsou znovu na svobodě a navíc spojily síly s mocným kouzelníkem! Valtor však nečekaně zachrání Bloom život... Zjišťuje totiž, že mají stejný původ a jeho k ní něco silně přitahuje! Na druhou stranu však Valtor vrhne kletbu na Laylu a tím ji oslepuje!
To bude napínavý díl, co?

Stella zůstává stále sama v Alfei a napadne ji, že Pixinky promění ve víly Winx, aby nikdo nepoznal

, že ostatní holky nejsou ve škole. A také se dozví, že král Radius předal trůn Cassandře a z Chimery udělal princeznu Solarie :(
Na Androsu se ostatní víly Winx setkají s mořskou pannou Tressou, dcerou královny mořských pan Ligey, kterou Valtor uvěznil. Winx královnu Ligeu osvobodí a navíc se jim podaří nalézt korálový drahokam, díky němuž bude Layla opět vidět.
V Alfei mezitím Griselda odhalí falešné víly Winx. Ty pravé ovšem budou muset svádět boj s obludným krakenem. Layla nevyužije korálový drahokam pro sebe, aby se zbavila slepoty, ale zachraňuje Ligeu, kterou kraken zranil. Díky této oběti se může proměnit na Enchantix (stále ovšem zůstává slepá)… Tak co říkáte na tento díl?
Fotka: Víkend už nám “klepe na dveře” a s ním i Winx Club! Dneska jsem si pro vás připravila upoutávku na nedělní díl, který bude velmi zajímavý...
Stella zůstává stále sama v Alfei a napadne ji, že Pixinky promění ve víly Winx, aby nikdo nepoznal, že ostatní holky nejsou ve škole. A také se dozví, že král Radius předal trůn Cassandře a z Chimery udělal princeznu Solarie :(
Na Androsu se ostatní víly Winx setkají s mořskou pannou Tressou, dcerou královny mořských pan Ligey, kterou Valtor uvěznil. Winx královnu Ligeu osvobodí a navíc se jim podaří nalézt korálový drahokam, díky němuž bude Layla opět vidět.
V Alfei mezitím Griselda odhalí falešné víly Winx. Ty pravé ovšem budou muset svádět boj s obludným krakenem. Layla nevyužije korálový drahokam pro sebe, aby se zbavila slepoty, ale zachraňuje Ligeu, kterou kraken zranil. Díky této oběti se může proměnit na Enchantix (stále ovšem zůstává slepá)… Tak co říkáte na tento díl? Těšíte se víc na sobotu nebo neděli? :)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář