Jdi na obsah Jdi na menu
 


Plantáž Aloe Vera s prodejnou kosmetiky

457_resize.jpg

Dvouhodinový výlet (hodina čistého času na farmě) v osobním autě pro čtyři cestující s českým řidičem a průvodcem v jedné osobě, který Vás zaveze na farmu, kde se pěstuje ALOE VERA a kde budete mít možnost si v podnikové prodejně zakoupit kosmetiku vyráběnou s využitím této rostliny. A vše doprovodíme po dobu cesty podrobným výkladem z historie i současnosti Gran Canaria. Výlet je vhodný i pro děti. 

CO UVIDÍTE? POSUĎTE SAMI!

Seznámíte se s plantáží rostlin Aloe Vera, zásadami jejich pěstování, zpracování a léčebnými účinky, které zná lidstvo již od nepaměti. Budete mít možnost si zakoupit produkty z Aloe Vera v místní podnikové prodejně.

PROGRAM VÝLETU

Vyjedeme z Vašeho hotelu a během 25-30 minut dojedeme na farmu, kde se rostliny Aloe Vera pěstují.

Po prohlídce plantáže a předvedení získávání gelu přímo z listu Aloe, za doprovodu odborníka z farmy, se seznámíte s léčivými účinky rostlin Aloe Vera, ochutnáte čerstvou Aloe, seznámíte se s produktovou řadu kosmetiky místní produkce a budete mít možnost, v případě zájmu, si produkty ale třeba i samotnou rostlinu zakoupit za výhodné ceny v podnikové prodejně.

Jako BONUS navštívíme vyhlídku, ze které shlédneme nejen výraznou část horských masivů ostrova, ale také velkou část pobřeží ostrova Gran Canaria. 

Následně Vás zavezeme zpět do hotelu, zpáteční cesta trvá opět 25-30 minut. Na plantáži tak strávíte hodinu.

PROČ PRÁVĚ ALOE VERA

Zázračné účinky Aloe Vera objevili už staří Egypťané, kteří rostlinu nazývali „Krev bohů“, protože jim připadala výjimečná a hodna uctívání. Egyptské ženy toužící po věčné kráse pak Aloe Vera považovali za klíč k úspěchu v boji proti stárnutí a vyráběly si z ní různé tinktury, masti a balzámy, kterými si potíraly celé tělo. 

Zázrak Aloe Vera se skrývá v listech, ze kterých se získává gel či šťáva. Tato poloprůhledná tekutina obsahuje všechny důležité látky, které dají dohromady zázračnou směs prospěšnou při hojení menších i větších ran, popálenin, ekzémů, vyrážek. Aloe vera je však schopná působit i na vnitřní orgány, pomáhá při překyselení žaludku, potížích se slinivkou břišní nebo v boji proti chorobám cév. Úspěchy jsou připisované této rostlině při doprovodné přírodní terapii rakoviny tlustého či tenkého střeva. Význam Aloe Vera oceňují i diabetici a také všichni, kteří jen chtějí zredukovat svou váhu. Pitím kvalitních nápojů s vysokou koncentrací gelu lze totiž podpořit metabolismus a zažívací trakt, aby látková přeměna v lidském těle fungovala bez problémů a spalování tuku mohlo probíhat bez zbytečných komplikací.

Využití v kosmetice nachází Aloe Vera například při léčbě oparů, akné a plísní, a to díky hydratačním a detoxikačním účinkům, které dokážou příznivě působit na lidskou pokožku. 

Kosmetika z Aloe Vera pomáhá očistit, regenerovat a hydratovat pokožku, je doporučována při popáleninách, na jizvy, při denní péči o pleť a při kolagenových poruchách. Produkty z Aloe Vera mají uklidňující a relaxační efekt, který pomáhá výrazně při revmatických potížích, svalových bolestech nebo při pocitu unavených nohou. 

462_resize.jpg

VÝLET JE MOŽNÉ SPOJIT

- s návštěvou písečných dun Maspalomas - příplatek 8 euro (prodloužení výletu o půl hodiny)

- s návštěvou tradičního kanárského městečka s vodním mlýnem, venkovní prádelnou, místní pekárnou a mnoha kanárskými domky - příplatek 12 euro (prodloužení výletu o hodinu)

Prosíme, informujte nás o Vašem přání přede dnem výletu, nejlépe při jeho objednání.

ORGANIZACE VÝLETU

Auto pro Vás přijede k hotelu, přes email nebo sms sjednáme místo setkání. Po skončení výletu Vás odvezeme opět na stejné místo. 

Na výlet doporučujeme pohodlnou obuv, teplejší oblečení v měsících říjen - březen.

Balená  voda je během výletu pro všechny zdarma, netahejte se s ní z hotelu!

Vezměte si sebou nabíječku USB kabely, na telefon, foťák nebo kameru. Případně je na výletu možnost dobití baterií většiny mobilních telefonů. 

ODJEZDY v dopoledních hodinách pracovních dní. Výlet trvá minimálně 2 hodin, pro lokality Taurito a Mogán to může být o cca 30 minut více. 

CENA za auto : 

destinace cena za cestu tam a zpět 
Maspalomas, Playa del Inglés, Meloneras * 35  
San Augustín, Bahía Feliz 35  
Puerto Rico, Amadores, ANFI 40  
Taurito, Mogán 42  
Las Palmas  86 €

* včetně  El Tablero, Campo International, San Fernando, Vecindario

Cena je za auto (osobní auto s kapacitou 1 až 4 osoby).

Cestovní kanceláře obdobné výlety nenabízejí, pouze v rámci tzv. celodenních akcí, většinou bez českého průvodce a v cenách od 60 euro za osobu. 

Zdůrazňujeme, že cena není za jednu osobu, ale vždy za auto. Auto je určené pouze pro vás, my k vám nikoho cizího do auta neposadíme. 

ÚHRADA výletu se provádí v hotovosti k rukám řidiče a českého doprovodu znalého ostrova v jedné osobě. 

Maximální POČET OSOB v osobním autě : 4.

Máme řešení i pro skupinu 5 - 8 osob. Vypravíme 2 osobní auta a z ceny druhého Vám slevíme 10%. Chcete-li poznat ostrov se svými přáteli či známými z dovolené, domluvte se a ušetřete

Pro skupinu více než 8 osob vypravíme autobus nebo minibus, cena je odvislá od počtu cestujících, informujte se u nás, zpracujeme vám cenovou nabídku. 

Myslíme i na Vaše děti a máme pro ně HOMOLOGOVANÉ AUTOSEDAČKY

  • dětský zádržný bezpečností systém pro skupinu 0+ (od 0 do 13 kg) - foto
  • autosedačka pro skupiny 1+2+3 (od 9 do 36 kg)- foto
  • dětský podsedák pro skupinu 2+3 (od 15 do 36 kg) - foto
  • nebojte se, na výlety jezdí s námi i děti od 6 měsíců věku 

REZERVACE je jednoduchá. Zavolejte nebo pošlete sms na český mobil +420 702 560 575. Z ČR nám voláte a smskujete za normální český tarif.

Využijte SKYPE : Grancanariaservis.cz a domluvte vše potřebné. 

MLUVÍME ČESKY :-)

Jsme i na facebooku Grancanariaservis.CZ a GRANCANARIAFORUM.CZ.

Při rezervaci e-mailem zašlete zprávu na mail grancanariaservis.cz@gmail.com ve formě : jméno, příjmení, kontaktní telefon, hotel, požadovaný termín, počet osob.

Těšíme se na Vás!

459_resize.jpg

464_resize.jpg

Vytisknout

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář