Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čtyřhodinové výlety na Gran Canaria

Ceník v PDF

Chcete se během dovolené podívat po ostrově na  výlet a ušetřit čas hledáním památek a zajímavostíVyužijte násna ostrově od roku 2012 dlouhodobě bydlíme a známe ho velmi dobře, navštívíme s vámi místa, která sami nenajdete a cestovka Vás tam v žádném případě nezaveze!

vykricnik.jpgTIP - rezervujte si výlety co nejdříve, v momentu, když kupujete letenky nebo rezervujete hotel. Poskytujeme individuální turistiku a naše kapacita je limitovaná.

CHCETE ZNÁT PODROBNĚJI NAŠE VÝHODY? KLIKNĚTE ZDE.

 

 mapa-ostrova.2.jpg

A nyní jednotlivé výlety wink

 

Příspěvky

Lihovar a likérka v Arucas

Východní pobřeží - bývalá rybářská vesnička - obydlené jeskyně - průjezd Las Palmas likérka a lihovar s výrobou z cukrové třtiny - ochutnávka rumů, likérů (poplatek) - neogotická katedrála - historické kanárské město - francouzský park - zelená část ostrova - nekonečné banánové plantáže. Jako bonus sopečný kráter!

A to vše doprovodíme během jízdy podrobným výkladem o historii ostrova a jeho současnosti, o všech místech, kudy budeme  projíždět!

 

Po stopách Guančů - dávných obyvatel ostrova

Jeskyně ve skalách, po staletí využívané tajemnými kněžími půvdních obyvatel ale i novodobými obyvateli Gran Canaria, tajemné rituální kruhy, jeskynní okna, dveře, průchody, místnosti, ale i obydlí z kamenů na strmých skalách nad mořem, to vše vás čeká při výletu po stopách původních obyvatel ostrova. 

 

Puerto Mogán a jižní pobřeží

Přístav Puerto de Mogán, vyhlídka nad městem, přejezd do údolí Taurito - pláž, přejezd do Tauro -  pláž Amadores, Puerto Rico - vyhlídka nad městem a přístavem, Arguineguín, Meloneras, Maspalomas a maják FARO. To vše a mnoho dalšího uvidíte v průběhu tohoto výletu. 

 

Las Palmas - historické památky a pláž Las Canteras

Las Palmas je proslulé svou nádhernou písečnou pláží, přístavem, ale také historickou čtvrtí Vegueta s katedrálou, starobylými uličkami a kanárskou tržnicí. Návštěvu Las Palmas je možné s výraznou slevou spojit s dalšími výlety. 

 

Přehrada v horách, Santa Lucia, San Bartolome a Fataga

NOVINKA - rozšíření výletu o turistický HIT - barranco de las VACAS

Nádherné jezero uprostřed skal, skalní pevnost původních obyvatel ostrova, město oliv, nejbohatší město Španělska, krásné kostely, kanárské historické stavby, překrásné vyhlídky a údolí tisíce palem. A k tomu originální kanárské vinařství s ochutnávkou vín. 

NOVINKA - rozšíření výletu o turistický HIT - barranco de las VACAS

 

Gran Canaria - Agüimes a Barranco Guayadeque

NOVINKA - rozšíření výletu o turistický HIT - barranco de las VACAS

Agüimes, jedno z nejstarších měst Gran Canaria, sídlo biskupů a jeskynní obydlí v nedalekém údolí, ve kterých dodnes žijí lidé. Nádherné údolí, které je v lednu a únoru plné kvetoucích mandlovníků. Takový výlet prostě nemůžete během návštěvy Gran Canaria vynechat. 

NOVINKA - rozšíření výletu o turistický HIT - barranco de las VACAS

 

Puerto Rico a Puerto Mogán, lodí z Mogán do Puerto Rico

Poznáte přístav Puerto Rico, projdete si přístav Puerto Mogán, rozhlédnete se po pobřeží z vysokých skal. Možnost koupání na pláži s vlnolamy. Zpět z Mogán do Puerto Rico pojedete lodí podél pobřeží.