Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dvouhodinové výlety na Gran Canaria

Ceník v PDF

Chcete se během dovolené podívat po ostrově na  výlet a ušetřit čas hledáním památek a zajímavostíVyužijte násna ostrově od roku 2012 dlouhodobě bydlíme a známe ho velmi dobře, navštívíme s vámi místa, která sami nenajdete a cestovka Vás tam v žádném případě nezaveze!

vykricnik.jpgTIP - rezervujte si výlety co nejdříve, v momentu, když kupujete letenky nebo rezervujete hotel. Poskytujeme individuální turistiku a naše kapacita je limitovaná.

CHCETE ZNÁT PODROBNĚJI NAŠE VÝHODY? KLIKNĚTE ZDE.

 

 mapa-ostrova.2.jpg

 

A nyní jednotlivé výlety wink

 

Příspěvky

Tajuplné Barranco de las Vacas - Tobas de Colores

Gran Canaria nám nabízí bezpočet  nádherných míst, které stojí za to navštívit, ať už jsou to hory, města, lesy atd. Mezi ty nejzajímavější patří bezesporu slotový (štěrbinový) kaňon Tobas de Colores, který hodně připomíná Antelope Canyon z Arizony. Určitě stojí za to Tobas de Colores vidět na vlastní oči a možná cítit pokoru před tím, jaká kouzla příroda dokáže.

 

Plantáž Aloe Vera s prodejnou kosmetiky

Seznámíte se s plantáží rostlin Aloe Vera, zásadami jejich pěstování, zpracování a léčebnými účinky, které zná lidstvo již od nepaměti. Budete mít možnost si zakoupit produkty z Aloe Vera v místní podnikové prodejně.

 

MINI Tour do údolí Fataga

Dvouhodinový výlet v osobním autě pro čtyři cestující s českým řidičem a doprovodem v jedné osobě Vás seznámí s údolím tisíce palem a budete mít možnost poznat během krátké chvilky jeho všechny krásy, zajímavosti. Poznáte ve staré vísce nefalšovanou kanárskou architekturu, uvidíte sady plné pomerančů, meruněk, vinné révy a dalších plodin. Budete mít možnost si nakoupit suvenýry v malých kanárských obchůdcích. 

 

Na velbloudech po dunách Maspalomas

Rozlehlé písečné duny, karavana velbloudů, žhavé slunce nad hlavou. Takový zážitek si můžete odvézt i z Gran Canaria a stačí Vám k tomu jen dvě hodiny času. 

 

Pěšky přes duny k moři a dále po pláži k majáku

  fotografie0865_resize.jpgHorký saharský písek, písečné duny vysoké až 20 metrů kdy nevidíte kolem sebe civilizaci, to vše můžete zažít při přechodu dun s následnou procházkou podél moře a dun na pláži v Maspalomas.  

 

Boulevard El Faro - pláž, gastronomie, zábava a nákupy

Obchodní zóna Boulevard El Faro přímo láká k procházkám, zastavení se v jedné z mnoha restaurací, kaváren či barů, k návštěvě jednoho z více než čtyřiceti značkových obchodů nebo prostě jen tak k procházce podél moře po pohodlné promenádě či k posezení na zídce nedaleko majáku, pozorování moře, surfařů, rybářů, lodí či západu slunce.  

 

Procházka po pláži podél dun Maspalomas

Horký saharský písek, písečné duny vysoké až 20 metrů, vlny atlantického oceánu, sluníčko, vodní tříšť, to vše můžete zažít při procházce podél moře a dun na pláži v Maspalomas. 

 

Gran Canaria - přístav Puerto de Mogán

Navštívíte  romantický přístav Puerto de Mogán, nazývaný  "kanárské Benátky". Projdete se úzkými uličkami, budete obdivovat neuvěřitelné množství květů, pochutnáte si v některé z restaurací, necháte se unést pohledem na stěžně kotvících jachet. V případě zájmu Vám zajistíme výlet žlutou ponorkou do mořských hlubin.