Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aktivity na moři a pod hladinou

Příspěvky

Celodenní výlet lodí na pláž Gui Gui

Rychlý člun vás doveze na pláž Güi güi, která leží pod mohutnými skálami jihozápadního pobřeží ostrova Gran Canaria. Tato pláž se nachází v národním parku a patří mezi skutečné perly kanárských ostrovů. na pláži strávíte celý den a užijete si voilný čas podle svého uvážení. Takže koupání, šnorchlování, procházky, slunění.

 

Výlet ponorkou pod hladinu Atlantiku

VÝLET JE OBNOVEN

Čtyřicetiminutová plavba ponorkou spojená s procházkou idylickým přístavním městem na jihu Gran Canaria. Možnost prodloužení výletu o koupání na chráněné písčité pláži bez vln.  

 

Šnorchlování a potápění při pobřeží Gran Canaria

Ve vodách kolem Gran Canaria žijí tuňáci, platýzy, chobotnice, barakudy, želvy, rejnoci, úhořovci nebo i kanicové. Při hlubších ponorech najdou zkušení potápěči v labyrintech podmořských skal a nebo v jeskyních čtverzubce, murény či ropušnice, sépie, mořské koníky, trubkotlamky atlantské a další. Na ostrově je několik potápěčských center, ale i amatéři zde zvládnou v pohodě šnorchlování a vidí bohatý podmořský atlantický svět. 

 

Sportovní rybolov ve vlnách Atlantiku

Moře oplývající hojností ryb, mezi nimiž nechybí ani známý bojovný modrý marlin, různé druhy tuňáka, mečouni o váze kolem čtvrt tuny a nebo žraloci. Sdílená nebo ryze privátní plavba, .

 

Výlet lodí za delfíny, velrybami a želvami s koupáním v moři

Někteří po návratu z tohoto výletu říkají, že zažili skutečné "blízké setkání třetího druhu".  A není to jen metafora, ale skutečnost, setkání s delfíny, bezprostřední kontakt s nimi v pobřežních vodách ostrova Gran Canaria, je jedním z největších zážitků Vaší dovolené

 

Windsurfing na Gran Canaria

Windsurfing je krásný sport a Gran Canaria je vyhledávaným cílem mnoha surfařů.