Jdi na obsah Jdi na menu
 


Yamaha R1 "Ago" Special Edition jde do dražby

14. 6. 2012

  Yamaha při příležitosti oslav 50. výročí svého vstupu do MS silničních motocyklů připravila speciální edici motocyklů "50th Anniversary Edition". Motorky poznáte především podlečerveno-bílého zbarvení, které připomíná úspěšné závodní stroje uplynulých let.

Superbike YZF-R1 "50th Anniversary Edition" dostal i legendární Giacomo Agostini,15násobný světový šampion, který má jako jediný na své motorce přidánu i závodní číslici 1 ve žlutém oválu. Pan Agostini se ale dohodl s nizozemskou organizací BV-Automotive na speciální vánoční dražbě, kde výtěžek z prodeje jeho R1 "Ago" půjde do nadace Papageno, která se zabývá pomocí dětem s autismem.

Motocykl Yamaha R1 "Ago" Special Edition je vystaven až do 24. prosince ve vstupní hale hotelu Hilton v Amsterodamu spolu s informacemi o dražbě. Během začátku vystavení Giacomo Agostini také motocykl vlastnoručně podepsal. Samotná dražba bude probíhat prostřednictvím speciální internetové stránky www.R1-Agostini.nl ve dnech od 12. února do 26. února 2012 a pro výherce aukce je připravena také helma AGV Ago Replica.

Video


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář