Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oleje a maziva

Požívám oleje všech světových výrobců,jelikož ze zkušenosti ze závodního i servisníhomotorex-boxer.jpg prostředí vím,že každý motor funguje na jiný olej a to nejen dle specifikace(10W-40 apod..),ale i dle výrobce.Jsou motory které nejsou na olej náročné a naopak jsou  motory-Husaberg,KTM, které fungují nejlépe na oleje značky Motorex přestože ''stejný'' olej od jiného výrobce do nich lze také použít. 

 

       

Správným výběrem oleje pro daný typ motoru a způsob provozu můžete eliminovat spotřebu mot.oleje např. při dálkovém cestování, zvýšit teplotní ochanu motoru při vysoké zátěži nebo zvýšit životnost mokré spojky........

 

Dále požívám oleje Castrol,Motorex,Repsol.....

 

 logo_castrol.gif

Používám tako do svých motocyklů nejúčinější dostupnou petrochemii-''ADITIVA'' od firmy TEC 2000.U motocyklů se zejméne jedná o Aditivum aplikované do motorového oleje před jeho výměnou.Dojde k rozpuštění karbonu a usazenin a dokonalému vyčištění vnitřních částí motoru.Toto aditivum nepracuje na principu chloru-tzn.nedochází ke korozivnosti nebo narušení pryžových těsnících částí motoru. Dojde k vyčištění vnitřních částí motoru, rozpuštění usazenin a karbonu an pístních kroužcích a tím i měřitelnému zvýšení kompresního tlaku.

 

tec2000.jpg