Jdi na obsah Jdi na menu
 


27. 5. 2014

5.ročník "O Pohár Rabštejnské Lhoty" - skupina

 V začátku tohoto článku bych chtěl poděkovat všem členům za účast a předvedený výkon. Zvláštní poděkování patří nově zvolené vedoucí mužstva Lucii Korečkové a věrným fanynkám Tereze Jarošové a Lence Váchové. Složení týmu se nesestavovalo lehce, nicměně se (i přes drobné problémy) podařilo a Šneci na útěku s plným bodovým ziskem a skórem 27:9 obsadili 1.místo. Nejlepším střelcem týmu se stal Luboš Turek s 10 góly.

Konečná tabulka základní skupiny A:

Místo Tým Z Skore Body
1. Šneci na útěku 4 27:9 12
2. Zpitý ksichty 4 21:4 9
3. Canarinho (Z.Rak) 4 20:15 6
4. ESKÁČKO 4 16:25 3
5. Tvoje babka 4 5:36 0

 

Bližší info:

http://www.poharlhota.ic.cz/

 

Zápasy:

Šneci na útěku  2 - 1  Zpitý ksichty

První utkání turnaje ve kterém Šneci narazili na papírově nejtěžšího soupeře skupiny. Utkání začalo z obou stran velmi opatrně. Oba týmy si byly vědomi síly soupeře a důležitostí tohoto zápasu. Po několika neproměněných šancích (zejména Luboše Turka) a skvělých zákroků gólmana soupeře otevřeli Zpité ksichty skóre a ujali se vedení 0:1. Po dalším průběhu hry to nevypadalo se Šneky zrovna dobře. Šance se neustále nedařily proměňovat a čas se začal krátit. Nicméně síla našeho týmu se přeci jen začala projevovat, až došlo po pohledné akci k vyrovnání. Nakonec se projevila mimo technické síly i ta mentální. Po velkém důrazu v brankovišti dokázali Šneci pár vteřin před koncem utkání strhnout vedení na svou stranu a mohli se radovat z konečného vítězství 2:1.

Po zápase řekli:

Jaroslav Starý: "Důležitý zápas, důležité vítězství, 3 body a jedeme dál."

Luboš Turek: "Tvrdý zápas, odřel jsem si koleno, podívej. Ale nebolí mě to." (krvavé zranění)

 

Šneci na útěku  7 - 2  ESKÁČKO

Šneci měli hned na úvod velmi těžký los. V druhém utkání narazili na dalšího spolufavorita celé skupiny. Celé utkání se hrála velmi atraktivní malá kopaná. Obě mužstva se předháněla v neproměňování šancích, kterých Šneci měli přeci jen o něco více. Na pohled jednoduchý a jednoznačný výsledek, nicméně fanoušci se bavili na obou stranách. V utkání se blýsklo hattrickem útočné eso Luboš Turek. Druhé utkání, druhé vítězství a skvělý vstup do turnaje.

Po zápase řekli:

Luboš Turek: "Koukej, musel jsem si vyměnit boty a hned mi to tam padalo" (smích)

 

"Z.Rak"  5 - 6  Šneci na útěku

Nečekané překvapení celého dne. Mužstvo Z.Raka se po celý den prezentovalo velmi běhavým a technickým výkonem. Začátek utkání byl velmi divoký. Již v první minutě vedli Šneci už 0:2 a vše vypadalo na jednoduché utkání. Nicméně došlo k lehkému uspokojení (syndrom stolanského fotbalu) a během dvou minut hráči Z.Raka otočili skóre na 3:2. Šneky tato facka probudila a zanedlouho strhli vedení zpět na svoji stranu, které dokázali udržet do samotného konce. Šneci tak i své třetí vystoupení zvládli. Na své konto si připsali už třetí vítězsví a mohli se tak v klidu připravovat na papírově nejslabšího soupře celého dne.

Po zápase řekli:

Miroslav Hluchník: "Oline, už by jsi taky mohl vychytat čistý konto."

Filip Šmaha: "Celej zápas jsme měli pod kontrolou."

 

Šneci na útěku  12 - 1  Tvoje babka

Poslední představení Šneků v základní skupině. Matematika byla jasná. V případě vítězství nás čeká prvenství ve skupině a tím dobrá výchozí pozice do play off. Před utkáním došlo k posílení o nezodpovědného Tomáše Vávru. S papírově nejslabším soupeřem se jednalo a povinné 3 body. S úctou k soupeři nutno dodat, že se jednalo o velmi jednoduché utkání a spíš než o body se hrálo o konečné skóre. Za zmínku v tomto zápase stojí vstřelená branka soupeře, která byla výstavní a připravila Olina alespoň o jediné čisté konto. Hladké čtvrté vítězství znamenalo 1.místo ve skupině a Šneci mohli naplno projevovat svou radost!

Po zápase řekli:

pozn. V záplavě oslav nebylo možné sehnat jakéhokoliv respondenta.

 

Základní skupiny se zúčastnili (v závorce počet vstřelených branek) :

Hluchnik Miroslav (3 branky)

Novotný Ondřej (1 branka)

Starý Jaroslav (7 branek)

Starý Michal (brankář-obdržel 9 branek)

Šmaha Filip (1 branka)

Turek Daniel (1 branka)

Turek Luboš (10 branek)

Vácha Jan (2 branky)

Vávra Tomáš (1 branka)

 

Závěrem bych chtěl poděkovat všem, kteří drželi našemu spolku palce. Zároveň bych vás chtěl všechny pozvat na boje o medaile (termín play off bude upřesněn a včas zveřejněn).

S pozdravem

vaši Šneci!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář