Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sedmá kapitola - část první

31. 1. 2013

Sedmá kapitola

 

V

 prostorné a málo osvětlené ložnici zašustí ložní prádlo, když žena v krajkové tmavě modré košilce přejde k oknu, které je zatažené slonovinovými závěsy. Na ženské tváři se odráží spokojený úsměv, když k jejím uším dolehne tekoucí voda z nedaleké koupelny. Odhrne kousek závěsu a zadívá se do černé tmy.

 Nemůže spatřit nic, pouze svou tvář v odrazu okna. Překvapeně jí studuje. Kdy se jí udělali ty vrásky na čele, okolo očí a u úst? Asi přišel čas na to, aby podstoupila další plastickou operaci. Znechuceně se zamračí a odvrátí se od toho obrazu, který jí tolik připomíná její věk. Nesnáší stárnutí!

Její ruce automaticky přejedou přes látku košilky, kterou si před malou chvílí oblékla. Opět se zamračí a zadívá se na své tělo. Prsa už nemá tak pevná a břicho má lehce povadlé. Ani její ruce nejsou to, co bývali. Nesou první známky stárnutí, i když používá všechny ty drahé krémy, které jí měly zaručit hebkou pokožku, připomínající právě narozené miminko. Zhnuseně si odfrkne.

Dveře do koupelny se otevřou a ona nasadí svádivou masku přitažlivé ženy. Houpavým krokem dojde k mladému samci, který jí bedlivě pozoruje. Myslí jí projede škodolibá radost. Stále ještě dokáže uhranout muže, aby udělal vše, co ona chce. Stále dokáže dovést muže k úplnému šílenství. Pozvedne ruku a konečky prstů přejede po svalnaté hrudi, na které se třpytilo pár kapiček vody, které unikli jeho pozornosti.

Musela uznat, že si dnes vybrala opravdu roztomilého, ale přesto mužného milence. Sice nesplňoval všechny požadavky, které měla, ale ze všech těch mužů byl jediný, co jí alespoň okrajově připomínal toho, který před dvěma dny znásilnil tu malou nepřející mrchu. Tu mrchu, která je již v tuto chvíli mrtvá. Nebezpečně se zašklebí a rukou zašátrá k mokrému ručníku, který byl nedbale ovázaný kolem štíhlého pasu. Stačilo jediné škubnutí a malá látka dopadla na zem.

Žena si olízla vyhladovělé rty, kterými toužila přejíždět přes pevné mužské svalstvo. Zamračila se, když se konečky prstů dotkla ochablého penisu, který nereagoval a stále vysel, jako bez života mezi silnými stehny. Vzala ho do dlaní a začala ho laskat. Ani po pěti minutách se nic nezměnilo a ona začínala dostávat vztek.

„Nic s ním nehne, dokud nezaplatíš!“ pronese mužský pohrdavý hlas.

Překvapeně pozvedne hlavu a zadívá se do zelenkavých posměšných očí, které na ní shlíželi ze své výšky. Nikdy nemusela za rozkoš platit? To spíše muži platili jí, aby se jí mohli dotknout jen jediným prstíčkem. Odvrátí se a naštvaně přejde k nočnímu stolku, kde ležela její kabelka. Vztekle jí rozepnula, až se natrhl okraj zipu a vytáhla krabičku s mentolovými cigaretami. Jednu vytáhla a roztřesenými rukama si jí zapálila. Při vydechnutí šedého kouře z úst se otočí, aby mu oznámila, že má odejít, když se s ní nechce mít sex bez toho, aby musela platit. Její rozhodnutí se, ale změnilo, když se její pohled setkal s tím rozkošným tělem. Měla na něho příšernou chuť.

„Kolik?“ zašeptá.

„Podle toho, co chceš.“ pokrčí ledabyle širokými rameny.

„Chci to tvrdě.“ zavrčí a odklepne cigaretový prach do skleněného popelníku.

„Tak to bude za dva tisíce.“

Zcela nahý přejde ke kalhotám, které nechal přehozené přes okraj pozlacené a drahé židle. Žena zděšeně zalapá nad takovou vysokou částkou, ale nic proti tomu nenamítá, protože zahlédne pevné pozadí, na které má krásný výhled, když se mladý muž sehne. Už se těšila, jak do něho zabodne své dlouhé nehty, až bude rajtovat uvnitř ní. Mezi stehny ucítí vlhkost, která je známkou toho, že je zcela vzrušená.

„Dobře“ zachraptí a olízne okoralé rty.

Zmáčkne cigaretu, vypije skleničku šampaňského a dojde k nahému muži. Ten se k ní otočí čelem a ona tak poprvé může zahlédnout plato prášku, které třímal v ruce. Vyloupne jednu modrou pilulku, kterou jí podává. Žena zmateně přivře oči a předmět převezme.

„Zaplaťte a já si jí vezmu!“ zašeptá laškovně do jejího ucha.

Ona omámeně přikývne, s pilulkou položenou ve své dlani přistoupí opět ke své kabelce, ze které vytáhne požadovaný obnos, který během okamžiku skončí v kapse jeho kalhot, společně se zbytkem modravých prášků. Bez dalších průtahů se mladý muž natáhne a spolkne prášek bez zapití.

Polkne a fascinovaně zírá, jak jeho mužná chlouba ožívá. Zasténá. Ta velikost a šířka. Ano, on za to opravdu stál.

„Líbí ty, děvko?“ zavrčí muž.

Pozvedne hlavu a zamlženým pohledem zírá do jeho tváře. Polkne a po chvilce přikývne. Nevadí jí ani to, že jí říká děvko. Nikdo se k ní takto sprostě nikdy nechoval. Je zarážející, že jí to spíše vzrušuje. Už je to hodně dlouho, co byla takhle vzrušená. Sex, který provozovala s povinnosti se svým nynějším manželem, nestál za nic. Vlastně ho v poslední době bylo enormně málo. Jako, kdyby se jí štítil. A za to může jenom ta děvka, která jí hatila plány již od svého narození.

„Klekni na zem a opři se o postel!“ zavrčí a nasadí naučeným pohybem na velký penis kondom. „A vyšpul na mě ten svůj vrásčitý zadek!“

Učinila tak, jak žádal a během další minuty ho v sobě ucítila. Vpadl do ní bez jakékoliv předehry. Narážel tak silně, že se jí začala motat hlava. Do pěstí sevřela deku a nějaký předmět, který byl studený a umělý. Konečky prstů se dotkla jednoho tlačítka a televizor na druhé straně se zapnul. Nevěnovala tomu pozornost. Právě zažívala ten nejbrutálnější styk, který kdy měla. A velice se jí to zamlouvalo.

 „….ženské tělo bylo spáleno k nepoznání. Místní úřady se k tomu nehodlají nikterak vyjadřovat, ale z našeho tajného zdroje jsme se dozvěděli, že obětí této brutální vraždy je mladá žena, která před dvěma dny svědčila proti Ricku Montanovi.“

Žena zaúpí a zadívá se na černou a velice krásnou reportérku, která stojí pod jedním z mostů a za níž se nachází klubko uniformovaných policistu zkoumající místo nalezení mrtvoly. Spokojeně se zašklebí a přirazí zadkem k mužskému klínu. Do krátkých vlasů se jí zaboří ruka spoutávající její vlasy, nutící jí, aby vyklonila trup. Na ochablé prso dopadne druhá ruka a silné prsty zmáčknou bolestivě citlivou tkáň. Při dalším nárazu do ní muž vyvrcholí a dodělá jí rukou.

„…vá Viola byla dnes nalezena mrtvá. Takovou brutální vraždu naše město již dlouho nezažilo. Další informace vám přineseme později. Vaše neohrožená Dorotha MacKenziová se pro dnešek loučí.“

Luisa dopadne tváří do měkkých podušek a uvolní zatnuté svaly. Dnešní večer byl vážně dokonalý. Nejlepší sex a k tomu ta vynikající zpráva. Nic nemohlo být lepší. Otevřela oči a překvapeně ztuhla. Ach, ano! Večer ještě nekončí! Projelo jí myslí, když uvnitř ní začal znovu růst a dožadovat se její pozornosti. Slastně zasténá, nechá se převrátit na postel a zadívá se do mužské tváře. Její milenec má zavřené oči a zaťaté čelisti od námahy, kterou musí vykonávat.

Ach, ano! Dnešní večer zcela jistě ještě nekončí. Mladý muž se nad ní a v ní začne opět pohybovat. Dívá se stále do jeho tváře, olízne okoralé rty a dotkne se svalů na předloktí. V ten moment se jí v omámené mysli zrodil skvělý nápad. Zaplatí klidně deset tisíc, když bude mít toho samce pro své potřeby až do rána.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

...

Liliana,1. 2. 2013 23:05

nemám slov...vôbec netuším ako nazvať takú existenciu ako je ona...myslím, že ani tie najhoršie výrazy by ju celkom nevystihovali....teším sa na ďalší diel

^^

Ari,1. 2. 2013 15:30

Připadalo mi, že Lus je strašná mrcha, ale přesvědčila jsem se i o něčem jiném. K tomu všemu je to i špína :). Těším se na pokračování. Jen věta - "V ten moment jí do omámeného mozku vnukl nápad" - to on ji vnukl nápad? Nebo si to sama myslela? Jsem na rozpacích :)

Re: ^^

Charlie,1. 2. 2013 16:17

Milá Ari,
opravila jsem větu, která se i mé osobě po dalším přečtení zdála trošku mimo. Doufám, že je to tak lepší. Pokud někde nalezneš něco podobného, prosím, neváhej a upozorni mě na to! Předem děkuji